Περιποίηση προσώπου με γαλάκτωμα φτιαγμένο από βότανα

Περιποίηση προσώπου με γαλάκτωμα φτιαγμένο από βότανα

 

 

Μια συνταγή για να φτιάξουμε σπιτικό γαλάκτωμα για περιποίηση προσώπου, που αποτελείται με αγνά, φυσικά υλικά και βότανα. Υπάρχουν σε κάθε σπίτι και θα μας χαρίσουν λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.
Έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα πολλές μάσκες ομορφιάς και σπρέι καθαρισμού της επιδερμίδας. Έφτασε η ώρα να δούμε πως θα παρασκευάσουμε γαλάκτωμα με βότανα, για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Μη ξεχνάτε, η ομορφιά «είναι στο «χέρι μας», γιαυτό πάντοτε να προσέχετε το εαυτό σας, για να φαίνεστε όμορφες κάθε μέρα, όλη μέρα.

Περιποίηση προσώπου με γαλάκτωμα βοτάνων

Θα χρειαστείτε:

2 κ.σ. καλέντουλα
2 κ.σ. χαμομήλι
2 κ.σ. ροδοπέταλα
500ml Γάλα

Διαδικασία:

Εύκολο στη παρασκευή του το γαλάκτωμα και είναι ιδανικό για περιποίηση προσώπου. Χωρίς να έχει ιδιαίτερη δυσκολία, το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε σε ένα μπολ τα βότανα (φροντίστε να είναι αποξηραμένα), το γάλα, και ανακατεύετε ελαφρώς. Προσθέστε το μείγμα σε γυάλινο βάζο και αφήστε για 24 ώρες, ώστε το γάλα να απορροφήσει τις ιδιότητες των βοτάνων.
Αφού περάσει μία ημέρα, σουρώστε και τοποθετήστε σε καθαρό βάζο, αυτό ήταν, το γαλάκτωμα είναι έτοιμο προς χρήση.

Οδηγίες:
Σε ένα κομμάτι βαμβάκι ρίχνετε μικρή ποσότητα απ’ το γαλάκτωμα περιποίησης και τρίβετε απαλά το πρόσωπο μέχρι να καθαριστεί πλήρως η επιδερμίδα από τα κατάλοιπα του καυσαερίου ή του μακιγιάζ, που έχουν συσσωρευθεί στην περιοχή.

Με αυτόν τον τρόπο η περιποίηση προσώπου γίνεται παιχνιδάκι και εσείς θα απολαμβάνετε πάντοτε καθαρή επιδερμίδα που «ακτινοβολεί» υγεία και ομορφιά. Χαρείτε καθαρό και όμορφο πρόσωπο με τη βοήθεια των βοτάνων.

VotanonKipos.gr

Βότανα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr