Κάνε μόνη σου την πιο τρομερή θεραπεία ομορφιάς απο φράουλες και λιναρόσπορο!

Κάνε μόνη σου την πιο τρομερή θεραπεία ομορφιάς απο φράουλες και λιναρόσπορο!

Αντιρυτιδική θεραπεία με φράουλες στη Χώρα της Ομορφιάς Orisha

Συστατικά μάσκας

12 κουταλιές σούπας πολτοποιημένες φράουλες
8 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουτ. γλυκού μέλι
1 κουτ. γλυκού λάδι καρύδας
1/2 κουτ. γλυκού τζίνσενγκ
1 κουτ. γλυκού ζελέ απο λιναρόσπορο

Συστατικά για το ζελέ λιναρόσπορου

1/4 κούπας λιναρόσπορος
1/2 κούπας απιονισμένο νερό

Η μάσκα με φράουλες προσφέρεται ιδανικά για το δέρμα οποιασδήποτε ηλικίας με ευρήματα γραμμών έκφρασης. Αφήνει την επιδερμίδα εκπληκτικά απαλή και με μεγάλη λάμψη, χάρη στο σαλικιλικό οξύ που περίεχεται στο φρούτο. Λεπταίνει τις ρυτίδες και ξυπνά το μεταβολισμό. Δοκιμάστε την σε συνδυασμό με το ζελέ απο λιναρόσπορο, το οποίο χρησιμοποιήστε και μετά ως ορό σύσφιξης της επιδερμίδας πάμπλουτο σε Ω-3 λιπαρά οξέα.

Οδηγίες παρασκεύης του ζελέ λιναρόσπορου

Σε ένα μπρίκι τοποθετούμε ταυτόχρονα το νερο και το λιναρόσπορο στις αναλογίες που περιγράφονται στην αρχή. Φέρνουμε σε σημείο βρασμού το μίγμα, ανακατεύοντας διαρκώς ώστε να μην κολλήσει τίποτα στον πυθμένα του σκεύους. Μετά απο λίγα λεπτά αρχίζει να δημιουργείται ένα πυχτό σιρόπι το οποίο ελέγχουμε σε οτι αφορά την πυκνότητα του, με τη βοήθεια ενός κουταλιού. Αποσύρουμε απο τη φωτία όσο αυτό ρέει, αλλά με δυσκολία, απο το κουτάλι μας.

Τοποθετούμε τριπλό, ένα τούλι, σχηματίζοντας ένα σάκο, μέσα σε ενα ποτήρι και στερεώνουμε τις άκρες του με δυο λαστιχάκια. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπρικιού, απο το προηγούμενο στάδιο, μέσα στο τούλι και σηκώνουμε τις άκρες του σάκου μας τραβώντας ταυτόχρονα δυνατά προκειμένου να στραγγίξουμε το ζελέ που έχει παραχθεί, μέσα στο ποτήρι μας. Οταν πιέσουμε τελείως όλους τους σπόρους, μεταφέρουμε το ζελέ που φτίαξαμε σε δοχείο με καπάκι. Ετοιμάζουμε την ετικέτα μας και….έτοιμος ο όρος μας – serum με την ισχυρά αντιρυτιδική δράση.

Οδηγίες παρασκευής της μάσκας

Πολτοποιούμε τις φράουλες καλά και προσθέτουμε σε αυτές, όλα τα συστατικά που έχουμε δοσομετρήσει. Ανακατεύουμε ζωηρά και σε λίγα λεπτά έχουμε την τέλεια μάσκα για το πρόσωπο και το λαιμό μας, πλούσια σε αντιοξειδωτικά! Εφαρμόζουμε τη φραουλένια μάσκα μας σε δέρμα καθαρό και στεγνό για 15-20 λεπτά. Δεν ανησυχούμε αν τσούζει λιγάκι τα πρώτα λεπτα, καθώς είναι φυσιολογικό, λόγω της παρουσίας των ενεργών συστατικών μας. Αφαιρούμε τη μάσκα με χλιαρό νερό,στεγνώνουμε το δέρμα μας και εφαρμόζουμε στα επίμαχα σημεία το ζελέ λιναρόσπορου, για να προσφέρουμε βαθιά ανάπλαση σε όλη την περιοχή.
Καλή επιτυχία!

Πηγή:www.orisha.gr

Λινέλαιο. Πρόληψη καρκίνου, μείωση χοληστερίνης, ανοσοποιητικό!

Αλεσμένος λιναρόσπορος

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr