Σέρουμ αλλιώτικο από τα άλλα που ίσως βρίσκεται στο ψυγείο σου! Ιδανικό και για ώριμες επιδερμίδες!

Σέρουμ αλλιώτικο από τα άλλα που ίσως βρίσκεται στο ψυγείο σου! Ιδανικό και για ώριμες επιδερμίδες!

Κουρασμένη επιδερμίδα; Άτονη; Πνιγμένη;

Μεγάλωσες πια ε; Και θεωρείς ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για σένα να δώσεις μια νότα λάμψης και υγείας στο πρόσωπο σου όπως όταν ήσουν μικρή. Ίσως να περνάς και κλιμακτήριο και να πιστεύεις ότι η έλλειψη οιστρογόνων  σε εκδικείται! Κι όμως κάνεις λάθος! Υπάρχει ένα θαυματουργό μυστικό για να επαναφέρεις την επιδερμίδα σου να την τονώσεις και να λάμψεις. Θα σου κοστίσει φθηνά όμως η χαρά που θα σου δώσει είναι ανεκτίμητη!

Τι πρέπει να κάνεις.

 

Θα αγοράσεις  γάλα καρύδας και θα το τοποθετήσεις σε παγοκύστες μέσα στην κατάψυξη..

Το πρωί που θα σηκωθείς θα περάσεις με ένα παγάκι  (απο αυτό το γάλα καρύδας) το πρόσωπο σου. Προτιμάται πάντα γάλα καρύδας σε χάρτινη συσκευασία.  Θα περνάς το παγάκι σου  από κάτω προς τα πάνω όπως ακριβώς θα έκανες με την ενυδατική σου ώστε να επιτύχεις ανόρθωση. Καλύτερα να σκύβεις στον νιπτήρα σου την ώρα που θα το κάνεις για να μην λερωθείς. Αν τα παγάκια σου είναι μικρά χρησιμοποίησε δύο. Τώρα το καλοκαίρι είναι πανεύκολο με την έννοια ότι το πρόσωπο σου δεν θα παγώσει αλλά θα το δεχθεί ευχάριστα.. Θα το απολαύσεις . Το προϊόν αυτό, μοιάζει με σέρουμ. Κλείνει πόρους, συσφίγγει το περίγραμμα και δίνει ένα φίλτρο ρετούς στην επιδερμίδα. Το περνάμε παντού αμέσως μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδα μας και στο πρόσωπο και στα μάτια και στο λαιμό. Αν μπορείτε μην ξεβγάλετε αλλά φορέστε την αντηλιακή σας.

Κάντε το και δεν θα χάσετε! Όσο για το αποτέλεσμα; Φίνο αλαβάστρινο και αν θέλετε για να το διασκεδάσετε κρατήστε το  μυστικό. Κανείς δεν θα το πιστεύει ότι ένα παγάκι προκαλεί τέτοια θαύματα!!

Υστερόγραφο το βράδυ η ομορφιά της επιδερμίδας θα φαίνεται ακόμη περισσότερο. Η τόνωση και η δράση του κρατάει τουλάχιστον 16 ώρες. Το επόμενο πρωί μην παραλείψετε να εφαρμόσετε και πάλι το παγωμένο ρετούς σας.

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή: www.egoismos.gr

 

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr