Πως να φυγει η ψαλιδα απο τα μαλλια: 4 τρόποι για θεαματικά αποτελέσματα

Πως να φυγει η ψαλιδα απο τα μαλλια: 4 τρόποι για θεαματικά αποτελέσματα

Να μια ερώτηση που προβληματίζει τις περισσότερες από εμάς. Ο χειρότερος εχθρός των μαλλιών είναι η ψαλίδα. Σχεδόν όλες μας υποφέρουμε από ψαλίδα και σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών μας.

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει αρκετές ακριβές μάσκες και να κουρεύεστε συχνά, αλλά αν θέλετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα υπάρχουν 4 τρόποι που πραγματικά αποδίδουν. Αν δεν σας αρέσει η επίσκεψη στο κομμωτήριο και δεν έχετε λεφτά για πέταμα, ώρα να τους ακολουθήσετε!

 

Εξαφανίστε την ψαλίδα μια και καλή

#1 Σίδερο μαλλιών και πιστολάκι τέλος

Η φθορά των μαλλιών μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αλλά η πολύ συχνή χρήση του σεσουάρ, της μασιάς και του σίδερου μαλλιών είναι η νούμερο 1 αιτία! Αν σας αρέσουν τα ίσια μαλλιά ή οι όμορφες μπούκλες, περιορίστε το έντονο styling σε μια φορά την εβδομάδα. Προσπαθήστε να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Μην ξεχνάτε ποτέ το λαδάκι για τις άκρες μαλλιών, που προστατεύει και θρέφει την τρίχα.

#2 Αυγό

Πως φεύγει η ψαλίδα; Με αυγό! Το αυγό είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χρειάζονται πρωτεΐνες. Μια μάσκα από αυγό είναι η ιδανική και ανέξοδη λύση για την οριστική αντιμετώπιση της ψαλίδας. Σε ένα μπολ, χτυπήστε ένα κρόκο αυγού με 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά και αφήστε την για περίπου μισή ώρα. Μετά ξεπλύνετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας σαμπουάν και χλιαρό νερό. Τα μαλλιά σας μετά από αυτή τη μάσκα θα είναι πιο δυνατά, λαμπερά και ενυδατωμένα.

#3 Ελαιόλαδο

Να και κάτι που όλες έχουμε στην κουζίνα μας αλλά δεν έχουμε σκεφτεί να το χρησιμοποιήσουμε στην καταπολέμηση της ψαλίδας. Το ελαιόλαδο σε ζεστή μορφή μπορεί να γίνει το καλύτερο σέρουμ μαλλιών! Ζεστάνετε 6 κουταλιές ελαιόλαδο και τρίψτε απαλά της άκρες των μαλλιών σας. Έπειτα, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και αφήστε τα για μισή ώρα. Λουστείτε και είστε έτοιμες!

#4 Μέλι

Το μέλι είναι το ιδανικό συστατικό για κάθε μάσκα μαλλιών που έχει ως στόχο τη βαθιά θρέψη και αναδόμηση των μαλλιών. Αν έχετε έντονη ψαλίδα, το μέλι μπορεί να κάνει θαύματα στα μαλλιά σας. Διαλύστε 2 κουταλιές ζεστό μέλι σε ένα μικρό μπολάκι με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε το μείγμα αυτό ως conditioner στο λούσιμο σας και ξεπλύνετε κανονικά!

www.lamode.gr

HERBAL REVIVAL. Κατεστραμμένα μαλλιά και άκρες

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr