Το μαγικό σπανάκι θεραπεύει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Εκπληκτική μάσκα λάμψης και ελαστικότητας. Καταπολεμά τις φθορές.

Το μαγικό σπανάκι θεραπεύει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Εκπληκτική μάσκα λάμψης και ελαστικότητας. Καταπολεμά τις φθορές.

Για την μάσκα θα χρειαστείτε:

-9-10 φύλλα σπανάκι
-250 ml γάλα (μιάμιση κούπα γάλα)
-Κρέμα γάλακτος.

Η μάσκα αυτή αποκαθιστά την όψη των πολύ κουρασμένων επιδερμίδων. Των παρατημένων καιρό η των ξεφλουδισμένων από τις καιρικές συνθήκες. Επίσης σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια έξοχη φροντίδα ομορφιάς για όλα τα δέρματα που θέλουν μια έξτρα λάμψη ή να αποκαταστήσουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Για να εφαρμόσετε την μάσκα από σπανάκι, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσετε άψογα το δέρμα σας με το καθαριστικό σας γαλάκτωμα ή την λοσιόν σας.

Για να ετοιμάσετε την μάσκα σας.

Προετοιμασία για το σπανάκι:

(τα φύλλα του ολόκληρα) τα βράζετε μέσα στο γάλα σας επί 3 λεπτά ή όσο χρειαστεί ώστε να παραμείνουν ολόκληρα. Μετά αφού τελειώσει η διαδικασία του βρασμού τους τα ξεχωρίζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν (χλιαρά) Ενώ το γάλα μέσα στο οποίο έχουν βράσει τα φύλλα, το φυλάτε μέσα σε ένα δοχείο. Η μάσκα αυτή θέλει ξεκούραση. Γι αυτό απλώστε τα φύλλα σας στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε επί 20 λεπτά τις βιταμίνες του να εισχωρήσουν στο δέρμα σας και να αποκαταστήσουν τις φθορές του. Το σπανάκι είναι μια πολύ δυναμική τροφή γεμάτη βιταμίνες και πολύτιμα στοιχεία για την θεραπεία του καταπονημένου ακόμη και σκασμένου η ξεφλουδισμένου δέρματος. Παρέχει βιταμίνες Α και Κ. ενώ αποτελεί πλουσιότατη πηγή μαγγανίου και φυλλικού οξέος, μαγνησίου, σίδήρου, βιταμίνης C καθώς και βιταμινών του συμπλέγματος Β! Όλα αυτά μαζί σε μια μάσκα και μάλιστα φυσική!

Αφού περάσει το εικοσάλεπτο της εφαρμογής, ξεπλένετε με το νερό και το γάλα που φυλάξατε. Μην σκουπιστείτε και περιμένετε να απορροφηθεί. Στο τέλος απλώστε στο δέρμα σας την κρέμα γάλακτος ως μάσκα διαρκείας η ακόμη και ως μάσκα ύπνου εάν είναι βράδυ.

Αμέσως θα δείτε την εκπληκτική διαφορά στο δέρμα σας.

Tip: η μάσκα γίνεται και με κατεψυγμένο καλής ποιότητας σπανάκι.

 

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr