Φροντίδα στήθους λαιμού και ντεκολτέ!

Φροντίδα στήθους λαιμού και ντεκολτέ!

Το στήθος είναι σύμβολο θηλυκότητας για μια γυναίκα.Τις περισσότερες φορές επικεντρωνόμαστε στη φροντίδα του προσώπου και του σώματος και ξεχνάμε ότι πρέπει επίσης να φροντίζουμε σωστά το στήθος το λαιμό και το ντεκολτέ.

 

Το αποτέλεσμα είναι ρυτίδες, πρόωρη γήρανση, πανάδες και γενικά κακή όψη της επιδερμίδα στην εν λόγω περιοχή. Οι κρέμες λοιπόν που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο,είναι απαραίτητο να εφαρμόζονται,στο στήθος ,στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Για καλή εμφάνιση και υγεία του δέρματος της περιοχής. Το στήθος ταλαιπωρείται πολύ από τους στηθόδεσμους, από τι αυξομειώσεις βάρους και από πολλούς ακόμη παράγοντες. Γι’ αυτό Θα πρέπει η άσκηση, η φροντίδα και η περιποίησή του να είναι καθημερινή και πρακτική. Ανάλογα με τις ανάγκες του,μπορούμε να φτιάξουμε καλλυντικά με φυσικά συστατικά για την ενυδάτωση ή τη σύσφιξη του.Το ίδιο ισχύει για το λαιμό και το ντεκολτέ μας.Σήμερα θα μάθετε 5 βήματα για τη σωστή φροντίδα,στήθους,λαιμού και ντεκολτέ,καθώς και 4 φυσικές συνταγές για ενυδάτωση,ανάπλαση και ραγάδες.

 

5 βήματα για τη σωστή φροντίδα,στήθους,λαιμού και ντεκολτέ.

1.Απαλός καθαρισμός

2.Βαθειά ενυδάτωση

3.Αντηλιακή προστασία

4.Καθημερινή άσκηση

5.Χρήση σωστού σουτιέν

στήθος

Φυσικές συνταγές για στήθος,λαιμό και ντεκολτέ

 

Ενυδατική κρέμα για το στήθος

Θα χρειαστείτε:

1 κουταλάκι του γλυκού κερί μέλισσας

60 ml λάδι αβοκάντο

60 ml αμυγδαλέλαιο

4 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

3 αιθέριο έλαιο κανέλας

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο καρύδας

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Ζεσταίνετε σε μπεν μαρί το κερί μέλισσας και το βούτυρο καρύδας, μέχρι να λιώσουν, χωρίς όμως να καούν. Αναμείξτε τα δυο βούτυρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.Απλώνετε την κρέμα στο στήθος και το ντεκολτέ κάθε βράδυ μετά το ντους.Μην χρησιμοποιήσετε την κρέμα σε περίοδο θηλασμού.

 

Λάδι ανάπλασης για ραγάδες

Θα χρειαστείτε:

15 ml λάδι jojoba

15 ml λάδι καρύδας

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπουκαλάκι με σταγονόμετρο.Ανακινείτε πολύ καλά.Βάλτε 2 σταγόνες από το λαδάκι σε κάθε στήθος και κάνετε απαλό μασάζ.Μην χρησιμοποιήσετε το λάδι σε περίοδο θηλασμού.

Πίλινγκ για στήθος λαιμό &ντεκολτέ

 

Θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές της σούπα αμυγδαλέλαιο

2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι μαγειρικό

1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα δοχείο.Βάλτε στο χέρι σας μια μικρή ποσότητα από το πίλινγκ και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις,γύρο από το στήθος,στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Ενυδατικό λάδι για το στήθος

Θα χρειαστείτε:

15 ml λάδι από βερίκοκο

15 ml λάδι από σουσάμι

15 ml λάδι από αβοκάντο

15 ml ροδόνερο

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα δοχείο ψεκασμού. Πριν από τη χρήση, ανακινήστε πολύ καλά και ψεκάστε την περιοχή του στήθους. Αν Θέλετε, εφαρμόστε επίσης στο μπούστο και στον λαιμό. Χρησιμοποιήστε και σε περίοδο θηλασμού, χωρίς το αιθέριο έλαιο.

Πηγή:beauty-secrets.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr