Είσαι 40+; Εάν ναι, τότε αυτά είναι τα καλύτερα & πιο κολακευτικά χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα!

Είσαι 40+; Εάν ναι, τότε αυτά είναι τα καλύτερα & πιο κολακευτικά χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα!

Βρες εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα

Η επιλογή του κατάλληλου χτενίσματος, ειδικά μετά τα 40, μπορεί να ανανεώσει την εμφάνιση σου αλλά και να αναδείξει τη φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Γι’ αυτό το λόγο ένα φρέσκο και στιλάτο hair-look μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά και σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο νεανική.

 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το ιδανικό χτένισμα για τα μαλλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου και τον τύπο τους, που φυσικά θα ταιριάζει με την προσωπικότητά σου προκειμένου να αναδείξει μοναδικά τη φυσική σου ομορφιά. 

 

Οι παρακάτω επιλογές μπορούν να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής και στο προσωπικό σου στιλ ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Μια κοντή κουπ μπορεί να χαρίσει φρεσκάδα στο hair-look σου μέσα από ένα φινετσάτο αποτέλεσμα. Το pixie cut ή ένα καρέ λίγο πάνω από τους ώμους αποτελούν δυο πολύ καλές επιλογές για ένα κοντό κούρεμα, το οποίο φορμάρεται εύκολα σε καθημερινή βάση.

Εάν έχεις μακριά μαλλιά και δεν θέλεις να αποχωριστείς το μήκος τους επίλεξε φιλαρίσματα που προσθέτουν έξτρα κίνηση, όγκο και δομή. Όσο για το χτένισμα… προτίμησε τους ανάλαφρους κυματισμούς που προσφέρουν ένα αέρινο, φυσικό αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreina (@andreinairo)

Προτίμησε να κάνεις μια χωρίστρα στη μέση, η οποία χαρίζει στα ίσια ή και στα wavy μαλλιά έναν αέρα ρομαντισμού και κομψότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marnie Goldberg (@msgoldgirl)

Το bob, σε κοντό ή πιο μακρύ μήκος, είναι ένα κομψό και ευκολο-χτένιστο κούρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.

Πες το ναι σε ένα sleek look. Και αυτό γιατί είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών σου. Πειραματίσου με ζεστές αποχρώσεις που θα δώσουν στην εμφάνισή σου έναν αέρα ανανέωσης. Φυσικές αποχρώσεις, όπως το honey blonde και το chestnut brown, μπορούν να προσθέσουν λάμψη στο χρώμα των μαλλιών σου και να αναδείξουν το χτένισμά σου.

www.youweekly.gr

unsplash.com

Δίαιτα γλυκαιμικού δείκτη για απώλεια βάρους – Λίστα με τροφές που ρίχνουν το σάκχαρο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr