Πανεύκολο και τέλειο βούτυρο σώματος Κατά της φωτογήρανσης. Συνταγή

Η παρακάτω κρέμα είναι ιδανική για το καλοκαίρι. Φροντίζει το δέρμα και το προστατεύει από τις επιθέσεις του ήλιου. Έχει μάλιστα και αντηλιακές ιδιότητες. Θα σας παρέχει την ελαστικότητα που χρειάζεστε και θα θρέψει με ισορροπία την επιδερμίδα. Με τον καιρό θα εξαφανίσει και τις ραγάδες.

Θα χρειαστείτε:

200 ml έλαιο αβοκάντο
1 κουταλιά της σούπας κερί μέλισσας
1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο γάλακτος
15 σταγόνες αιθέριο έλαιο βανίλιας

Πως θα την παρασκευάσετε:

Θα λιώσετε σε μπεν μαρί το κερί μέλισσας και θα προσθέσετε σιγά σιγά το λάδι αβοκάντο και το βούτυρο γάλακτος.Αφού τα ανακατέψετε επιτυχώς και ομογενοποιηθούν τα υλικά σας θα μεταφέρετε το καλλυντικό σας μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Θα το αφήσετε στη συνέχεια να “ησυχάσει”. Θα είναι έτοιμο προς χρήση σε πέντε ώρες.

Μπορείτε να το απλώσετε στο κορμί σας μετά την ηλιοθεραπεία για την ενίσχυση της επιδερμίδας σας. Επίσης πριν εκτεθείτε στον ήλιο για προστασία..

Τρόπος εφαρμογής:
Βάζετε λίγο στα χέρια σας και απλώνετε στο σώμα σας. Αν έχετε σκοπό να παραμείνετε πολύ στον ήλιο θα προσθέσετε από πάνω και το αντηλιακό σας. Θα αποφύγετε σίγουρα την αφυδάτωση και θα έχετε μια αισθησιακή όψη και ένα πανέμορφο κορμί. Επίσης θα απολαύσετε την πιο υπέροχη κρέμα με την πιο υπέροχη μυρωδιά!

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Κερί μέλισσας

Αιθέριο έλαιο Βανίλιας. Αφροδισιακό-ηρεμιστικό.

ΑνταλλαγήFacebookTwitterGoogle+deliciousMySpaceLinkedInPinterestTumblr

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr