Μάσκα ματιών με αποτέλεσμα μπότοξ και συνεχόμενη πρόληψη ρυτίδων.

Μάσκα ματιών με αποτέλεσμα μπότοξ και συνεχόμενη πρόληψη ρυτίδων.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες θεραπείες ματιών. Μπορεί να λέγεται μάσκα αλλά στην πραγματικότητα είναι κρέμα και θεραπεύει αποτελεσματικά τις ρυτίδες. Ισιώνει το δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η διαδικασία είναι η εξής:

 

Μέσα σε 2 κουταλάκια του γλυκού ελαίου τζοτζόμπα,

το οποίο αποτελεί στην πραγματικότητα όχι ακριβώς έλαιο με την συνηθισμένη ορολογία αλλά για την ακρίβεια ένα φυσικό κερί που προσαρμόζεται στο δέρμα μας αφού μιμείται την σύσταση του, ρίχνεται

1 σταγόνα αιθέριο έλαιο σανταλόξυλο ή ροδέλαιου.

Αφού ανακατέψετε αυτά τα 2 υλικά απλώνετε στην περιοχή κάτω από τα μάτια με προσοχή και ταμπονάρετε συνεχώς ώστε να απορροφηθεί.

Στη συνέχεια ζεσταίνετε ένα πανάκι στο φούρνο μικροκυμάτων ή το πατάτε για να ζεσταθεί με το σίδερο των ρούχων και καλύπτετε με αυτό το ζεστό πανί τα μάτια σας. Αφήνετε στα μάτια σας μέχρι να κρυώσει. Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία δεν απαιτείται ξέβγλαμα με νερό . Αν δείτε ότι η περιοχή δεν έχει καθαρίσει εντελώς από το έλαιο απλώς ταμπονάρετε και πάλι, αυτή τη φορά με ένα βρεγμένο καθαρό χαρτί κάτω από τα μάτια ή χρησιμοποιείτε μια καθαρή πετσέτα για να ταμπονάετε και να μαζέψετε τα υπολείμματα. Επιλέξτε αυτό που σας βολεύει.

Μετά από 14 συνεδρίες το πρόβλημα θα έχει εξαφανιστεί.

Προσοχή. Πριν από τη συστηματική χρήση κάνετε το τεστ αλλεργίας.

Mystikaomorfias.gr

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου σε ειδική τιμή προσφοράς!

Αιθέριο Έλαιο Σανταλόξυλο απο τα μυστικά ομορφιάς.

Έλαιο Τζοτζόμπα ή Χοχόμπα. Το έλαιο που μοιάζει με το δέρμα μας!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr