Πέντε μυστικά υπέρ της αντιγήρανσης

Πέντε μυστικά υπέρ της αντιγήρανσης

Είναι όλα αυτά τα μαγικά τρικ που κουβεντιάζουν οι δερματολόγοι μεταξύ τους και θα θέλαμε να μάθουμε για να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Θέλετε να αρχίσουμε από σήμερα;

Τέλος στη ζάχαρη. Ξέρουμε πόσο κακό μας κάνει η ζάχαρη. Όσο περισσότερη ζάχαρη καταναλώνουμε όμως, τόσο περισσότερο θα βλέπουμε σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο και στο σώμα μας, ρυτίδες, αλλά και πρήξιμο. Μια δοκιμή θα μας πείσει αν θέλουμε να δούμε σημαντική διαφορά στο πριν και το μετά. Μόλις κόψουμε τη ζάχαρη από τη διατροφή μας, το δέρμα μας θα αρχίσει να λάμπει ξανά μέρα με τη μέρα.

Αντιοξειδωτικά. Δεν είναι δύσκολο να αναζητήσουμε τα απαραίτητα συστατικά για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τον ήλιο, την μόλυνση του περιβάλλοντος, το στρες. Ντομάτες, σπανάκι, φασόλια, blueberries…Για πρωινό. Και βραδινό.

Αντιηλιακό και τον χειμώνα. Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να βάζουμε προστασία στο δέρμα μας και τους 12 μήνες του χρόνου, με έμφαση στη μύτη και το σημείο πάνω από τα χείλη μας, τον λαιμό και το στήθος, όπως και πίσω από τα αυτιά, αλλά και τα χέρια μας.

Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά. Και το δέρμα μας. Οπότε, οι οχτώ ώρες την ημέρα κρίνονται απαραίτητες αν θέλουμε να είμαστε φίλες με τον χρόνο, από εδώ και πέρα.

Αποχή από το φαγητό για 12-14 ώρες. Ας αρχίσουμε να αποφεύγουμε το βραδινό σνακ για να αφήσουμε το στομάχι μας να ξεκουραστεί. Αν μπορούμε να μένουμε νηστικές για 16 ώρες, ακόμη καλύτερα. Δεν το λέμε εμείς. Ούτε οι δερματολόγοι. Το δέρμα μας το ζητάει.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

www.clickatlife.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)
Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.
Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr