6 φανταστικές ιδέες για αφέλειες στα μαλλιά!

6 φανταστικές ιδέες για αφέλειες στα μαλλιά!

Έλαιο αργκάν 50ml

6 celebrity haircuts που θα σας πείσουν να κάνετε αφέλειες

Από την Mila Kunis μέχρι την Bella Hadid, όλες οι stars προτίμησαν το πιο trendy haircut για αυτή την εποχή

Αν βρίσκεστε σε περίοδο ανανέωσης και επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, οι αφέλειες είναι μία πολύ καλή επιλογή. Ακόμα και αν σας φαίνεται μία τεράστια αλλαγή την οποία ίσως φοβάστε, θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχουν αφέλειες διαφορετικών ειδών για να επιλέξετε το hairstyle που ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα του προσώπου και το στιλ σας. Μάλιστα, celebrities όπως η Bella Hadid, η Mila Kunis και η Reese Witherspoon έχουν υιοθετήσει αυτό το hairstyle, η καθεμία με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μας προσφέρουν την κατάλληλη έμπνευση και για τα δικά μας μαλλιά.

Η διάσημη ηθοποιός Mila Kunis δοκίμασε την πιο παραδοσιακή εκδοχή της φράτζας, κόβωντας τα μαλλιά της σε έντονες και πυνές αφέλειες. Το συγκεκριμένο haircut δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει ιδιαίτερα καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, ώστε να δώσετε στις αφέλειες σας την φόρμα που χρειάζονται.

 

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Alanna Arrington που την κάνουν να ξεχωρίσει είναι οι μπούκλες της και ο τρόπος που τις χτενίζει. Το διάσημο μοντέλο φροντίζει πάντα να υπάρχει όγκος στα μαλλιά και στις αφέλειες της.

Ακόμα και αν δοκιμάσετε να κόψετε αφέλειες στα μαλλιά σας και ανακαλύψετε πως σας ενοχλούν, υπάρχει εναλλακτική λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις αφήσετε στο πλάι, αλλάζοντας την χωρίστρα σας, όπως η Reese Witherspoon.

 

Αν έχετε μπούκλες και αφέλειες και ψάχνετε να βρείτε ένα διαφορετικό χτένισμα μπορείτε να πάρετε έμπνευση από την Yara Shahidi. Η Αφροαμερικανίδα ηθοποιός εμφανιστηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας έχοντας μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα messy κότσο, αφήνοντας ελεύθερες μερικές μπούκλες.

 

Ακόμα και να έχετε πολύ κοντά μαλλιά σαν της Kate Hudson μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα looks με αφέλειες. Με λίγο ζελέ μπορείτε να πετύχετε το wet look που θα αναβαθμίσει κάθε look σας.

 

Έχουμε συνηθίσει την Bella Hadid να πειραματίζεται συχνά με το στιλ των μαλλιών της. Ένα από τα τελευταία haircuts που υιοθέτησε το παγκοσμίου φήμης μοντέλο είναι το κοντό καρό και οι αφέλειες.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

www.gynaikamagazine.gr

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.

Έλαιο αργκάν 50ml για γερά λαμπερά μαλλιά και άψογο δέρμα.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr