Η άργιλος είναι η λύση για σύσφιξη και λίφτινγκ σε πρόσωπο και σώμα. Κάνε αυτή τη συνταγή!

Η άργιλος είναι η λύση για σύσφιξη και λίφτινγκ σε πρόσωπο και σώμα. Κάνε αυτή τη συνταγή!

H άργιλος αποτοξινώνει και συσφίγγει γι αυτό και χρησιμοποιείται πολύ εντατικά σε πρόσωπο και σώμα.
Συγκεκριμένα, η πράσινη άργιλος είναι πλούσια σε μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, του αργιλίου και ασβέστη άλλα παρέχει και άλλα σημαντικά στοιχεία όπως τα μεταλλικά τα οποία επιταχύνουν την αποκατάσταση του κουρασμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος. Είναι ιδανική για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Μετά την εφαρμογή της η πράσινη άργιλος, δίνει υπέροχη λάμψη στο θαμπό δέρμα αφού αφαιρεί τις ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται στους πόρους ενώ παράλληλα φρεσκάρει, δίνοντας της την αίσθηση του λίφτινγκ!

Η συνταγή του καλλυντικού σας είναι απλή και για να την ολοκληρώσετε χρειάζονται αυτά τα τρία απλά βήματα και πολύ ελάχιστο από τον χρόνο σας.

Έτοιμη;

Τα υλικά σου!

1/3 άργιλο
1/3 μέλι και
1/3 φιλτραρισμένο νερό (εναλλακτικά μπορείς να βάλεις σε ίση ποσότητα ροδόνερο)

Τρόπος παρασκευής.

Ανακατεύεις αρχικά το μέλι με το νερό. Έπειτα προσθέτεις και την άργιλο. Συνεχίζεις το ανακάτεμα έως ότου δεις την μάσκα σου να γίνεται πυκνή και μαλακή. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις και άλλο νερό. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παίρνεις ένα πλούσιο τμήμα του καλλυντικού σου και το απλώνεις στο πρόσωπο. Συνήθως δρα στα 15 λεπτά. Εάν έχεις όμως καιρό να φροντίσεις το πρόσωπο σου μπορεί να χρειαστεί 5 λεπτά παραπάνω. Ένδειξη ότι η μάσκα δρα, είναι το απόλυτο στέγνωμα της και το τράβηγμα που προκαλεί στο πρόσωπο. Αφαιρείς τη μάσκα χρησιμοποιώντας μία ζεστή πετσέτα.

Τα αποτελέσματα της:

Αφήνει ολοκάθαρη λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ακμή ή στίγματα αποτοξινωμένη και απαλή. Μπορείτε να την εφαρμόσετε στην περιοχή της κοιλιάς η στα πόδια και τα μπράτσα για σύσφιξη και λάμψη.

Πράσινη Άργιλος απο τα μυστικά ομορφιάς.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr