Αποτοξινωτική μάσκα για άμεση σύσφιξη και λάμψη με κρασί και αλάτι!

Αποτοξινωτική μάσκα για άμεση σύσφιξη και λάμψη με κρασί και αλάτι!

 

 

Η ρεσβερατρόλη, έχει την τάση να αποτοξινώνει δραστικά τον οργανισμό αλλά και την επιδερμίδα. Είναι ιδανική για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που προσφέρει. Βρίσκεται στο μαγικό κρασί το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες καταπολεμά και προλαμβάνει πολλές και σοβαρές ασθένειες. Η παρακάτω μάσκα πέρα από σούπερ καθαρισμό προσφέρει και μια ευχάριστη τόνωση στο δέρμα κάνοντας το λάμπει. Αναζωογονεί τα κύτταρα, τα ενεργοποιεί, ενώ δίνει μια βελούδινη υφή στην επιδερμίδα, δείχνοντας την όχι μόνο ενυδατωμένη αλλά και ελαστική προφυλάσσοντας την από το γήρας για πάντα.

 

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας βρώμη.
Μισό κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας και 1/2 κρασί κόκκινο.

Τρόπος παρασκευής. Ανακατεύετε τα υλικά σας.

Αφήνετε την βρώμη να μουλιάσει μέσα στο κρασί τουλάχιστον για ένα τέταρτο της ώρας και στη συνέχεια, εφαρμόζετε την μίξη σας σε πρόσωπο και λαιμό εκτός από την περιοχή των ματιών. Αφήνετε να δράσει πάνω στο πρόσωπο σας επί 20 λεπτά. Δεν κάνει να κάνετε εκφράσεις. Θα διαπιστώστε σύντομα ότι αυτή η μάσκα «τραβάει» και αν κάνετε συσπάσεις θα σπάσει. Αφού περάσει ο κατάλληλος χρόνος, ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Είναι ιδανική λύση πριν από μια βραδινή έξοδο. Αμέσως φαίνονται τα αποτελέσματα. Η επιδερμίδα σας θα είναι σφιχτή, λαμπερή και ανορθωμένη. Το δέρμα σας αποτοξινωμένο. Χρήση: μια έως δύο φορές την εβδομάδα.

Μυστικό: Με το υλικό που θα περισσέψει, τρίψτε τα χέρια σας και πολύ σύντομα, θα έχετε την αίσθηση ότι έγιναν μεταξένια!

 

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr