Ανανάς: Ο Σύμμαχός Σου Στην Κυτταρίτιδα Και Τα Περιττά Κιλά

Ανανάς: Ο Σύμμαχός Σου Στην Κυτταρίτιδα Και Τα Περιττά Κιλά

Ο ανανάς είναι φυτό ιθαγενές της Νότιας Αμερικής. Καλλιεργείται σε όλες τις τροπικές περιοχές με στόχο την εκμετάλλευση των καρπών αλλά και των ινών που περιέχουν τα φύλλα του. Ο καρπός του ανανά είναι πλούσιος σε βρωμελαΐνη, ένα ένζυμο που διασπά τις πρωτεΐνες, μετατρέπει τα αμινοξέα και βοηθά στην πέψη. Περιέχει αξιόλογα επίπεδα βιταμινών Α και C, καθώς επίσης και διάφορα ένζυμα, αλλά και φυσικά οξέα.

Το εκχύλισμα του καρπού του ανανά έχει αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνει το συνδετικό ιστό, είναι τονωτικό της πεπτικής λειτουργίας και διουρητικό. Με αυτό τον τρόπο ελαττώνει το αποθηκευμένο τοπικό λίπος και τα “μαξιλάρια” της κυτταρίτιδας, μειώνοντας την περιφέρεια των γοφών και των μηρών.

  Ανανάς κατά της κυτταρίτιδας… Η βρωμελαΐνη που περιέχεται στον ανανά, έχει αντιφλεγμονώδη δράση πάνω στο συνδετικό ιστό. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά τον ανανά ιδανικό στις περιπτώσεις που τα παραπανίσια κιλά συνοδεύονται από κυτταρίτιδα και κατακράτηση υγρών. Είναι επίσης ιδανικός για όποιον έχει προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να κάνει ειδική δίαιτα, όπως οι καρδιοπαθείς, οι νεφροπαθείς και όσοι έχουν υψηλή πίεση.

Ενάντια στα ανεπιθύμητα κιλά της περιόδου… Πριν την περίοδο παίρνετε 1 με 2 κιλά λόγω της κατακράτησης υγρών; Τότε, συνιστάται να παίρνεται 4 κάψουλες την ημέρα, τις 10 ημέρες που προηγούνται του κύκλου για να προλάβετε αυτή την αύξηση βάρους. Δοσολογία: αρκούν 2 κάψουλες την ημέρα σε απόσταση από τα γεύματα για να εκμεταλλευτείτε τη διαιτητική του δράση. Επιπλέον η βρωμελαΐνη βρίσκεται στον καρπό του ανανά, θα χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για την πέψη.

ygeiaevexia.gr

βρες εδώ φυσικές λύσεις για την κυτταρίτιδα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Alfalfa Τριφύλλι

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr