Για αυτές τις super ασκήσεις για τα χέρια θα χρειαστείτε μόνο δύο βαράκια

Για αυτές τις super ασκήσεις για τα χέρια θα χρειαστείτε μόνο δύο βαράκια

 

Ποιος είπε ότι πρέπει να γυμνάζουμε συχνότερα τα πόδια και την κοιλιά μας; Η εκγύμναση των χεριών δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση. Οι γυναίκες που κάνουν ασκήσεις με βαράκια πετυχαίνουν σύσφιξη σε διαφορετικές περιοχές των χεριών, μια μικρή αύξηση των μυών καθώς και αύξηση του συνολικού μεταβολισμού έτσι ώστε να ρυθμίζουν ευκολότερα το βάρος τους…

Τι άλλο θέλουμε; Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα στο σπίτι με σύμμαχο μας δύο βαράκια:

Σε όρθια στάση, κρατάτε τα βαράκια έχοντας τα χέρια σας κάτω, δίπλα στο σώμα σας λυγισμένα. Οι παλάμες σας θα πρέπει να είναι γυρισμένες με φορά προς τα μέσα. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και σηκώστε πλαγίως τα χέρια σας μέχρι το ύψος των ώμων. Εισπνέετε και κατεβάζετε σταθερά τα χέρια σας στην αρχική τους θέση. Στοχεύστε σε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

Στέκεστε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών, κρατώντας ένα βαράκι σε κάθε χέρι και τις παλάμες να «κοιτούν» προς τα πίσω. Κρατήστε το πάνω μέρος των χεριών σταθερό και λυγίστε τους αγκώνες. Έπειτα, σηκώστε αργά τα βαράκια προς τους ώμους και το ίδιο αργά επιστρέψτε στην αρχική θέση. Στοχεύστε σε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Σε όρθια θέση κρατάτε ένα βαράκι σε κάθε χέρι, με τις παλάμες να δείχνουν προς τα έξω. Κορμός ευθυγραμμισμένος, μπράτσα κολλημένα στα πλευρά, χέρια τεντωμένα. Στη συνέχεια χωρίς να μετακινείτε τον κορμό ή τα μπράτσα, λυγίζετε τα χέρια από τους αγκώνες και ανεβάζεις τα βαράκια προς τους ώμους. Στη συνέχεια κατεβάζεις τα βαράκια αφήνοντας τα χέρια να τεντωθούν ελεγχόμενα. Στοχεύστε σε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

/www.must.com.cy

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Αμυγδαλέλαιο 100 ml απο τα μυστικά ομορφιάς

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αιθέριο Έλαιο Λιβάνι. για την ανανέωση κουρασμένων και γερασμένων δερμάτων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr