Σφίξτε το δέρμα σας μετά την απώλεια βάρους

Σφίξτε το δέρμα σας μετά την απώλεια βάρους

Σφίξτε το δέρμα σας μετά την απώλεια βάρους

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σφίξει το δέρμα σας, μετά από μια απώλεια βάρους. Επίσης, ένα χαλαρό δέρμα μπορεί να προέρχεται από την εγκυμοσύνη ή από μια μεγάλη απώλεια κιλών. Ενώ λοιπόν, μπορεί να έχετε πετύχει τον στόχο σας, όσο αφορά το βάρος, υπάρχει περίπτωση να εξακολουθείτε, να αισθάνεστε ογκώδεις, και για αυτό το συναίσθημα ευθύνεται το χαλαρό δέρμα. Πώς όμως θα σφίξετε, έτσι ώστε να χωράτε στα αγαπημένα σας ρούχα και να έχετε ένα πανέμορφο, υγιές και γυμνασμένο σώμα;

Μη χάσετε βάρος πολύ γρήγορα. Ρίχνοντας απότομα το βάρος, μπορεί να είναι αρνητικό, όχι μόνο για την υγεία σας, αλλά και για το δέρμα σας, γιατί χαλαρώνει πιο εύκολα. Ένας τρόπος, ώστε να σφίξετε, μετά την απώλεια βάρους, είναι να χάσετε τα κιλά σταδιακά. Εάν προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από το λίπος, αποφύγετε να κάνετε μια αυστηρή δίαιτα, και να έχετε υπομονή. Θυμηθείτε, ο χρόνος είναι φίλος σας, ιδίως όταν θέλετε να χάσετε βάρος.

Χρησιμοποιείστε τις κατάλληλες κρέμες. Μια κρέμα για τη σύσφιξη του δέρματος είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος. Διαλέξτε κρέμες, που περιέχουν φυτικά συστατικά, όπως αλόη βέρα, βιταμίνη Ε και Α. Αυτά τα συστατικά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αυξήσουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος σας.

Περιορίστε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Εάν είστε πολλές ώρες στον ήλιο, τότε μπορεί να επιδεινώσετε τη χαλάρωση, ακόμη περισσότερο από ό, τι είναι. Άρα, εάν θέλετε ένα σφιχτό δέρμα, περιορίστε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, μαζί με τους θαλάμους μαυρίσματος και θα δείτε την επιδερμίδα σας, να αρχίσει να σταθεροποιείται σε χρόνο μηδέν!

Χρησιμοποιείστε κρέμα κολλαγόνου. Ένας άλλος τρόπος για να σφίξετε το δέρμα σας, μετά την απώλεια βάρους, είναι να βάζετε μια κρέμα κολλαγόνου, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίσει τη χαλαρότητα. Σημειώστε όμως, ότι οι κρέμες κολλαγόνου μπορεί να μη λειτουργήσουν για όλους.

Δοκιμάστε μασαζοθεραπέια. Η θεραπεία μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη του δέρματος, ιδιαίτερα στο πάνω μέρος των μηρών. Άρα, γιατί να μην προσπαθήσετε; Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό θα βοηθήσει να σφίξετε, στη χειρότερη περίπτωση, θα έχετε απολαύσει ένα αναζωογονητικό μασάζ, το οποίο θα διεγείρει τα κύτταρα του αίματος.

Πιείτε νερό. Ένα υγιές δέρμα είναι ένα ενυδατωμένο δέρμα! Προσθέτοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα στη διατροφή σας, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εάν πίνετε αρκετά υγρά καθημερινά, ενυδατώνετε το σώμα σας και κατ επέκταση το δέρμα σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να αποκτήσετε μια λαμπερή και σφικτή επιδερμίδα.

Προσέξτε τη διατροφή σας. Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λίπος, είναι ότι χειρότερο για το σώμα σας. Πρώτον, προφανώς, μπορεί να καταστρέψουν τη διατροφή σας. Δεύτερον, δεν ευνοούν καθόλου την εμφάνιση του δέρματος σας. Άρα, εάν προσπαθείτε, να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος ή να σφίξετε, μετά την απώλεια κιλών, αποφύγετε τα τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος. Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι, οι λιπαρές τροφές, μπορεί να είναι εθιστικές … οπότε μείνετε μακριά!

Αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια. Όλα αυτά τα σκληρά σαπούνια, από τη μια είναι οικονομικά και να κάνουν πλούσια σαπουνάδα. Αλλά, από την άλλη, μπορούν, να ερεθίσουν το δέρμα, στερώντας του την απαραίτητη υγρασία και καθιστώντας το λιγότερο ελαστικό. Εάν, λοιπόν προσπαθείτε να αποκτήσετε ένα σφικτό σώμα, καλό είναι να προσέχετε τι σαπούνια χρησιμοποιείτε όταν κάνετε μπάνιο.

jenny.gr/omorfia

Υπέροχο πυκνό τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς..

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Serum βιταμίνης C

Υαλουρονικό οξύ

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr