Φτιάξε καταπληκτικό σέρουμ με υαλουρονικό οξύ και ζήσε την εμπειρία!

Φτιάξε καταπληκτικό σέρουμ με υαλουρονικό οξύ και ζήσε την εμπειρία!

 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό μας. Είναι στην ουσία ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που συμβάλλει στην ενυδάτωση και την αντοχή του, παίζει ρόλο στην ανάπλαση και την επούλωσή του, μεταφέρει πρωτεΐνες και δίνει στην επιδερμίδα την υγιή της όψη.

Καθώς, όμως, μεγαλώνουμε, τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος μειώνονται αναπόφευκτα, ενώ εκτιμάται ότι περίπου στην ηλικία των 45, συντίθεται η μισή ποσότητα στο σώμα μας από αυτή που απαιτείται. Γι’ αυτό και χρειάζεται να μπει στην καθημερινότητά μας με άλλους τρόπους.

Όπως είναι φυσικό, ως συστατικό του δέρματος το υαλουρονικό οξύ έχει ιδιαιτέρως ευεργετική δράση στην επιδερμίδα μας, ενυδατώνοντάς την και χαρίζοντάς της περισσότερη ελαστικότητα και αντοχή, μειώνοντας κατ’ επέκταση τις ρυτίδες και εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων. Η αντιοξειδωτική του δράση επεκτείνεται κι εδώ, όπου με την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών διατηρεί το δέρμα μας νεανικό και λαμπερό, ενώ σε περιπτώσεις τραυματισμών βοηθά σημαντικά στην επούλωση, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα δημιουργίας ουλών και ανεπιθύμητων σημαδιών.

Ζήσε την εμπειρία, δημιουργώντας αυτό το σέρουμ υαλουρονικού οξέος για το σβήσιμο ρυτίδων, την ενυδάτωση την σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας!

Υλικά:
2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
1 κουταλιά της σούπας αλόη βέρα τζελ
2 κουταλιές της σούπας υαλουρονικό οξύ τζελ
3 σταγόνες, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου

Παρασκευή
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα δοχείο και ανακινούμε πολύ καλά για να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Χρησιμοποιούμε 3 με 4 σταγόνες σέρουμ σε όλο μας το πρόσωπο. Κάνουμε μασαζ και αφήνουμε να απορροφηθεί.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αμυγδαλέλαιο των 100ml.

Τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αλόη.Το φυτικό κολλαγόνο με την βιταμίνη A.

Αλόη έλαιο. Έλαιο βελούδου.

υαλουρονικό οξύ τζελ

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου σε ειδική τιμή προσφοράς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr