Τροφές που μας κάνουν να δείχνουμε νεώτεροι!

Τροφές που μας κάνουν να δείχνουμε νεώτεροι!

Είναι πλέον γνωστό ότι η διατροφή εκτός από την υγεία, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στην ομορφιά!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις 5 τροφές που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο όμορφη και λαμπερή

1. Βρώμη

Το αγαπημένο πρωινό της πλειονότητας του πλανήτη είναι γεμάτη με αμινοξέα και βιταμίνη Ε, που τρέφουν το δέρμα, επουλώνουν τις φθορές από την ηλιακή ακτινοβολία και αντιμετωπίζουν τη γήρανση του δέρματος.

2. Καφές

Η καφεΐνη βοηθά στην συστολή και τόνωση των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα να δίνει στο δέρμα μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση. Συνεπώς, διπλό το καλό! Απολαμβάνουμε υπέροχο καφέ και τονώνουμε την επιδερμίδα μας!

3. Γκρέιπφρουτ

Αυτό το θρεπτικό εσπεριδοειδές είναι γεμάτο με βιταμίνη C, που ενισχύει την ανάπτυξη του κολλαγόνου και βοηθά στην πρόληψη της χαλάρωσης του δέρματος. Φάτε το σαν φρούτο ή για πιο εύγευστο αποτέλεσμα συνδυάστε το με άλλα φρούτα σε χυμό.

4. Καρύδια

Οι ξηροί καρποί και ειδικά τα καρύδια είναι γεμάτα από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και λειαίνουν τις ρυτίδες. Καταναλώστε τα με την πρώτη ευκαιρία. Μπορείτε να τα φάτε απλά σαν ξηρούς καρπούς, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε γλυκά, φαγητά και σαλάτες!

5. Μοτσαρέλα

Τα λευκά δόντια μπορούν να αφαιρέσουν αρκετά χρόνια από την εμφάνιση σου! Έτσι, τροφές με υψηλή συγκέντρωση σε ασβέστιο, όπως η μοτσαρέλα, προστατεύουν και ενισχύουν το σμάλτο των δοντιών. Επίσης, η κατανάλωση μοτσαρέλας αυξάνει την παραγωγή σάλιου και καταπολεμά τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για το κιτρίνισμα των δοντιών.

www.donna.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο βρώμης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr