Κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες. Αναδόμηση του δέρματος.

Κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες. Αναδόμηση του δέρματος.

 

Αναδόμηση του δέρματος

Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά
[email protected]

Αν ο χρόνος έχει αφήσει σημάδια, αν έχετε ραγάδες από την εγκυμοσύνη ή από αυξομειώσεις του βάρους φτιάξτε μια κρέμα σώματος που επιταχύνει την αναδόμηση, τονώνει και τρέφει το δέρμα.

Το σιτέλαιο χρησιμοποιείται για τη λεύκη, τη δερματίτιδα, για λάμψη, για αντιγήρανση και για θεραπεία των ουλών και των ραγάδων.

Το σιτέλαιο, προέρχεται από την έκθλιψη του φύτρου του σιταριού. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συμβάλει στην αντιμετώπιση δύσκολων δερματοπαθειών. Μερικές από αυτές είναι, η δερματίτιδα, το έκζεμα και η ψωρίαση. Συμβάλει επίσης, στην αντιμετώπιση της λεύκης. Επουλώνει έλκη και εγκαύματα, καθώς και ουλές. Ενυδατώνει πλήρως το ξηρό δέρμα. Συντελεί στην καλή κυκλοφορία του αίματος, εφόσον το απλώσουμε στην πάσχουσα περιοχή. Βελτιώνει την συνολική καρδιακή λειτουργία και ενισχύει το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα. Βοηθά στον έλεγχο της χοληστερίνης. Έχει αντιγηραντική δράση καθώς βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας και των κατεστραμμένων κυττάρων από την ηλιακή ακτινοβολία

Κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες

Υλικά

500 γρ βάση κρέμας σώματος
Σιτέλαιο (20 σταγόνες)
Αιθέριο έλαιο λεβάντας (10 σταγόνες)
Αιθέριο έλαιο neroli-από άνθη νεραντζιάς (10 σταγόνες)
Αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου (5 σταγόνες)
Αμυγδαλέλαιο (2 ml)

Εκτέλεση

Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και χρησιμοποιείτε την κρέμα μετά από ένα καλό ντους αφού στεγνώσετε καλά το δέρμα σας. Όσο πιο συχνά τόσο πιο καλά.

Φυτική βάση κρέμας

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

Αιθέριo Έλαιo Λεβάντας.

Αιθέριο Έλαιο Νερολί απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βρες εδω Αιθέριο Έλαιο Σανταλόξυλο

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr