Αυτό το Κούρεμα Κρύβει Αρκετά Χρόνια από την Ηλικία σας

Αυτό το Κούρεμα Κρύβει Αρκετά Χρόνια από την Ηλικία σας

Τα μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση όλων. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για το στιλ, αλλά προσδιορίζουν και την ηλικία.
Όσες γυναίκες έχουν έντονη την ανάγκη να νιώσουν πιο νεανικές και θέλουν, γενικότερα, μία αλλαγή που θα ανανεώσει το look τους, αλλά και τη διάθεσή τους, καλό είναι να κάνουν μία επίσκεψη στο κομμωτήριο.
Δείτε το κούρεμα που θα σας ξανανιώσει!

Τα μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση όλων.Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για το στιλ, αλλά προσδιορίζουν και την ηλικία.

Τα haircuts είναι άπειρα. Καρέ, pixie, φιλαριστό μακρύ μαλλί. Όμως,υπάρχει ένα μαγικό κούρεμα που κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πολύ νεότερες από ότι είναι στην πραγματικότητα. Υιοθετείστε ένα κούρεμα με φράντζα! Κάτι που σίγουρα θα σας προσδώσει αμέσως πιο νεανική όψη. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, όμως, που πρέπει να προσέξετε γιατί δεν ισχύει για όλα τα είδη φράντζας αυτό το τρικ.

Καταρχάς, προτιμήστε μία φράντζα πυκνή και όχι αραιή. Δεύτερον, να μην είναι πολύ αμβλεία κομμένη και τρίτον, να φτάνει στο ύψος των φρυδιών το μήκος της, μόλις λίγα εκατοστά πάνω από την περιοχή των ματιών. Η πολύ κοντή μπορεί να σας κάνει πιο χαριτωμένες, όμως δίνει ρετρό αίσθηση, κάτι που οπτικά προσθέτει χρόνια.

spirossoulis.com

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα