Δες πως θα φτιάξεις μόνη σου την τέλεια λοσιόν από λιναρόσπορο για τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Δες πως θα φτιάξεις μόνη σου την τέλεια λοσιόν από λιναρόσπορο για τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

Είναι μια από τις καλύτερες λοσιόν για ώριμες και σπασμένες επιδερμίδες.

Ρυτίδες λεπτές η μεγάλες, απώλεια λάμψης και πλαστικότητας στην έκφραση, αυτή την περίοδο του  χρόνου όλα λείπουν και όλα χρειάζονται μια επανεκκίνησή. Αυτή η λοσιόν φτιαγμένη από τα χεράκια σας, θα σας κάνει να λάμψετε μαγικά και να επανορθώσετε κάθε ατέλεια. Χρησιμοποιήστε σε μάτια, πρόσωπο και λαιμό.

Αρχικά, μουσκεύετε 4 κουταλιές λιναρόσπορο (θρυμματισμένο) για 24 ώρες σε 2 φλυτζάνια ζεστό νερό. Κατόπιν. το φέρνετε σε βράση και το σιγοβράζετε για 15 λεπτά. Στραγγίζετε τον λιναρόσπορο και προσθέτετε 6 κουταλιές σούπας γλυκερίνη και 2 φλυτζάνια ξύδι.

Το καλλυντικό σας είναι έτοιμο! (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μέσα στην λοσιόν σας και το αιθέριο έλαιο της προτίμησης σας)

Το μεταφέρετε σε μπουκαλάκι και το φυλάτε στο ψυγείο. Ανακινείτε καλά πριν από κάθε χρήση καθώς η γλυκερίνη όπως είναι γνωστό έχει την τάση να διαχωρίζεται. 

Πολύ γρήγορα θα δείτε τις ρυτίδες να υποχωρούν, το δέρμα να θεραπεύεται από τα ραγίσματα του αλλά και να εξισορροπούνται τα επίπεδα υγρασίας του. Επίσης και  οι κηλίδες γήρατος υποχωρούν σταθερά!

Αλεσμένος λιναρόσπορος

Λινέλαιο. Πρόληψη καρκίνου, μείωση χοληστερίνης, ανοσοποιητικό!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr