Μάσκες ματιών για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και την κούραση

Μάσκες ματιών για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και την κούραση

Φτιάξε τις μόνες σας με απλά υλικά στο σπίτι.

Μάσκες ματιών για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και την κούραση

Τα μάτια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις πολλές οθόνες, από το μολυσμένο περιβάλλον, από τις πολλές υποχρεώσεις που προκαλούν κούραση.

Οι γιορτές είναι εδώ και τα μάτια μας αξίζουν μια ιδιαίτερη φροντίδα αφού θα πρέπει όχι μόνο να είναι αλλά και να δείχνουν όμορφα!

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, καταπραΰνετε και χαλαρώστε την κουρασμένη περιοχή γύρω από τα μάτια σας με πολύ απλές σπιτικές μάσκες για τα μάτια.

Δείτε ποιες σας προτείνουμε και πώς θα τις εφαρμόσετε.

Μάσκα με ροδόνερο Προτείνεται για τα κουρασμένα μάτια. Βουτήξτε βαμβάκι σε ροδόνερο και τοποθετήστε το στα μάτια σας για περίπου 15 λεπτά. Καταπραΰνει και χαλαρώνει τα μάτια. Μπορεί επίσης να μειώσει το πρήξιμο των ματιών.

Μάσκα ματιών από τσάι Το πράσινο τσάι, το μαύρο τσάι και διάφορα άλλα φυτικά τσάγια, αποτελούν μια πολύ καλή θεραπεία για τα σκοτεινά και βαριά μάτια. Βάλτε μερικά χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού στο ψυγείο για 5 έως 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα στα μάτια σας για 10-15 λεπτά. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για να αφαιρέσετε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια σας.

 

Μάσκα ματιών από γάλα και μαγειρική σόδα Το γάλα μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για τα εξαντλημένα μάτια. Για τη μάσκα, συνδυάστε 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο πλήρες γάλα και 2 κουταλιές της σούπας μαγειρικής σόδας. Ανακατέψτε καλά για να επιτύχετε ένα «δεμένο» μίγμα. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για λίγη ώρα και έπειτα εφαρμόστε τη μάσκα γύρω από τα μάτια σας. Αφήστε τη να παραμείνει για 20-25 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τα μάτια σας θα αισθανθούν αναζωογονημένα και υγιή σε ελάχιστο χρόνο.

www.mothersblog.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr