Δείτε γιατί πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας με μηλόξιδο μια φορά την εβδομάδα

Δείτε γιατί πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας με μηλόξιδο μια φορά την εβδομάδα

Οι περισσότερες από εσάς φροντίζετε τα μαλλιά σας με ιδιαίτερη προσοχή. Εκτός από το σωστό σαμπουάν επιλέγετε κοντίσιονερ και μάσκες που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση ενώ ζητάτε από τον κομμωτή σας να εφαρμόσει τις κατάλληλες θεραπείες ειδικά όταν βλέπετε την τρίχα σας θαμπή και ταλαιπωρημένη.

Εμείς όμως σας έχουμε ένα ακόμη μυστικό που θα χαρίσει στα μαλλιά σας την ωραιότερη όψη ever. Πρόκειται για το μηλόξιδο. Το super οικονομικό προϊόν που πιθανότατα υπάρχει ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Και πολύ σωστά θα μας ρωτήσετε για ποιο λόγο να λούζετε τα μαλλιά σας με μηλόξιδο. Και σας λύνουμε την απορία στη συνέχεια.

Είναι αντιβακτηριακό ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον κνησμό και την πιτυρίδα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που περιλαμβάνεται σε αρκετά σαμπουάν.

Παράλληλα αν το χρησιμοποιήσετε στο ξέβγαλμα θα αντιμετωπίσετε δραστικά τη λιπαρότητα και τη θαμπάδα χάρη στο AHA μαλικό οξύ που περιέχει το οποίο λειτουργεί σαν απολεπιστικό.
Ταυτόχρονα ισορροπεί το pH στο τριχωτό της κεφαλής και κλείνει τους θύλακες της τρίχας. Και κλειστοί πόροι σημαίνει λαμπερά και απαλά μαλλιά.

Πως θα το χρησιμοποιήσετε: Μην ρίξετε το ξίδι απευθείας από το μπουκάλι στα μαλλιά σας. Η σωστή αναλογία είναι 1 μέρος ξίδι και 5 νερό. Αφού το αναμίξετε το απλώνετε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας. Το αφήνετε να δράσει για 30 δευτερόλεπτα, ξεπλένετε με άφθονο νερό και συνεχίζετε με το κοντίσιονερ.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr