Πράσινο τσάι για σημάδια ακμής, ρυτίδες ματιών, καθαρό πρόσωπο με λεία επιδερμίδα.

Πράσινο τσάι για σημάδια ακμής, ρυτίδες ματιών, καθαρό πρόσωπο με λεία επιδερμίδα.

Κάποιες από εσάς αγαπάτε πολύ το πράσινο τσάι και κάποιες άλλες το έχετε συνδέσει με τη δίαιτα. Πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα που απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει στο ντουλάπι της κουζίνας σας μιας και έρχεται άνοιξη και πρέπει να προσέξετε λιγάκι.

Το πράσινο τσάι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένα εξαιρετικό βότανο και για την επιδερμίδα αφού αν το χρησιμοποιήσετε με τους σωστούς τρόπους χαρίζει έξτρα λάμψη και υγιή όψη.

Μάσκα ματιών: Ναι, είναι ότι καλύτερο απλά θα χρειαστείτε πράσινο τσάι σε φακελάκι. Ζεσταίνετε νερό, βυθίζετε δύο φακελάκια, ξαπλώνετε χαλαρά στον καναπέ σας και τα τοποθετείτε στα μάτια. Η καφεΐνη που περιέχει εξαφανίζει μαύρους κύκλους και σακούλες. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα.

Σημάδια ακμής: Αν αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο πρόβλημα, εκτός από τα ειδικά προϊόντα περιποίησης που απλώνετε καθημερινά στην επιδερμίδα σας μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε και το πράσινο τσάι, ειδικά τις ημέρες που τα σπυράκια βρίσκονται σε έξαρση. Απλώνετε το φακελάκι πάνω στα σημάδια και αμέσως νιώθετε ένα έντονο αίσθημα ανακούφισης.
Απλώστε μικρή ποσότητα στην αγαπημένη σας μάσκα προσώπου: Όποια μάσκα κι αν εφαρμόζετε στο πρόσωπο, ενυδατική, αντιγήρανσης ή λάμψης μπορείτε να προσθέσετε μικρή ποσότητα πράσινου τσαγιού. Ανακατέψτε καλά και προχωρήστε στις κινήσεις που συνηθίζετε. Το πράσινο τσάι σε συνδυασμό με τα συστατικά της μάσκας σας κάνει θαύματα.

Καθαρισμός: Και μάλιστα με ατμό. Αυτό σημαίνει πως θα βράσετε νερό σε μια κατσαρόλα αφού προηγουμένως έχετε ρίξει 1-2 φακελάκια πράσινο τσάι. Τοποθετείστε μια πετσέτα στο κεφάλι σας και σκύψτε πάνω από τον ατμό. Με αυτό τον τρόπο θα ανοίξετε τους πόρους σας και η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει απίστευτη λάμψη και απαλότητα.

www.faysbook.gr

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Λάδι πράσινου τσαγιού. Δέρμα, κυτταρίτιδα μαλλιά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr