Συνταγή: πως θα φύγουν οι ραγάδες.

Συνταγή: πως θα φύγουν οι ραγάδες.

Οι ραγάδες είναι τα παράσημα μας. Δείχνουν την προσωπική μας ιστορία. Δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά σίγουρα με την ηλικία μαζεύονται περισσότερες καθώς με τα χρόνια αθροίζονται και μαραίνονται. Το θέμα δεν είναι τόσο ότι αθροίζονται αλλά ότι το δέρμα χάνει την ακμή του και δεν μπορεί να υποστήριξει την θέα αυτών των ραβδώσεων.

Οπότε εντελώς φυσιολογικά πρώτιστα απαιτείται να τονωθεί η επιδερμίδα. Να αποκτήσει περισσότερη αντοχή και πιο χοντρή υφή. Αυτό ακριβώς κάνει η παρακάτω συνταγή. Θρέφει το μαραμένο δέρμα και το απαλλάσσει από την άσχημη θέα των κουρασμένων ραγάδων. Το δέρμα στην πάσχουσα περιοχή γίνεται ελαστικό και λαμπερό. Ίσιο λείο και πανέμορφο. Δεν σας νοιάζει πια η φθορά ,κυκλοφορείτε ελεύθερη και περήφανα. 

 

Υλικά

-20ml λάδι αβοκάντο

-20 ml λάδι καλέντουλας
-20ml λάδι τζοτζόμπα
-20ml σιτέλαιο

-4 σταγόνες βιταμίνη Ε.

Παρασκευή:
Βάζουμε όλα τα λάδια μαζί σε ένα κατσαρολάκι και απλώς τα ζεσταίνουμε (χωρίς να τα κάψουμε γιατί θα χάσουν τις ιδιότητες τους) για να ομογενοποιηθούν. Το χρησιμοποιούμε όσο συχνά θέλουμε κάνοντας μασάζ για να απορροφηθεί.

 Ιδανικά το χρησιμοποιούμε μετά το μπάνιο χωρίς να σκουπίσουμε τα νερά ταμπονάροντας απλά με την πετσέτα το σώμα μας.

Μυστικά: σαν λάδι τροφής κάνει απίστευτο καλό και στα χέρια καθώς και στην όψη του ντεκολτέ (στα τσακισμένο στέρνο) όπου αφήνει ένα ρετούς.

Ζωή Κυροπούλου.

www.egoismos.gr

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Έλαιο καλέντουλας

λάδι τζοτζόμπα

Σιτέλαιο από τα μυστικά ομορφιάς

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr