Grey-Blending | Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που δείχνει κομψό σε κάθε γυναίκα άνω των 60

Grey-Blending | Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που δείχνει κομψό σε κάθε γυναίκα άνω των 60

Πριν σπεύσετε να καμουφλάρετε τα γκρίζα ή λευκά μαλλιά σας, δοκιμάστε να τα αναδείξετε.

Εκεί που καμαρώνετε για το όμορφο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, ξαφνικά αντικρίζετε τα πρώτα λευκά και νιώθετε τον πανικό για τα χρόνια που περνούν να σας κατακλύζει. Δεν υπάρχει λόγος. Το γκριζάρισμα των μαλλιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας γήρανσης και είναι κάτι για το οποίο είναι μάταιο να αγχώνεστε.

Τα γκρίζα μαλλιά έχουν πάψει να θεωρούνται πια ταμπού με δεκάδες celebrities και influencers να τα αγκαλιάζουν και να τα κάνουν μέρος του signature look τους. Πριν σπεύσετε να λοιπόν να τα καμουφλάρετε όπως-όπως, δείτε παρακάτω ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για 60αρες, που θα τα αναδείξει:

Grey-Blending | Ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για 60αρες
Grey-Blending | Το χρώμα μαλλιών που δείχνει κομψό σε κάθε γυναίκα άνω των 60Getty Images
Το Grey-Blending δεν είναι στην πραγματικότητα χρώμα, αλλά τεχνική βαφής, η οποία αντί να στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των λευκών ή γκρίζων μαλλιών, στοχεύει στην ανάδειξή τους.

Για να πετύχετε το φυσικό και κομψό αποτέλεσμα των Salma Hayek, Jennifer Aniston, Meryl Streep, Helen Mirren και Jane Fonda μπορείτε να ζητήσετε από τον colorist σας να αξιοποιήσει διαφορετικές τεχνικές, όπως ανταύγειες διάσπαρτες σε όλο το μήκος των μαλλιών, balayage ή ακόμα και foilyage. Αυτό είναι κάτι το οποίο φυσικά θα αποφασίσει ο hair expert, λαμβάνοντας υπόψη το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, αλλά και την ποιότητα της τρίχας. Κοινός παρανομαστής όλων των looks είναι οι ξανθές αποχρώσεις του Grey-Blending, οι οποίες κολακεύουν το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών.


Εκτός από το ότι η συγκεκριμένη τεχνική χαρίζει ένα πραγματικά πολύ κομψό αποτέλεσμα, ένα από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι ότι σας βοηθά να αγκαλιάσετε και τελικά να αγαπήσετε τα φυσικά γκρίζα μαλλιά σας, ενώ καθώς στόχος της δεν είναι το πλήρες καμουφλάρισμά τους, είναι εξαιρετικά low maintenace. Για να διατηρήσετε το χρώμα λαμπερό και τα μαλλιά σας δυνατά, εμπλουτίστε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σας με μοβ σαμπουάν και conditioners που θα εξουδετερώσουν τους κίτρινους τόνους και ενυδατικές μάσκες και θεραπείες, που θα τα θρέψουν σε βάθος.

www.harpersbazaar.gr

Ενισχυτικό Έλαιο Μαλλιών από βότανα 100ml

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr