Μυστικά εφαρμογής του ρουζ για να φαίνεσαι σαν κοριτσάκι.

Μυστικά εφαρμογής του ρουζ για να φαίνεσαι σαν κοριτσάκι.

Ρουζ – Χρησιμοποιείστε το ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας
Αν παραλείψετε το ρουζ, το πρόσωπό σας θα δείχνει άτονο, ενώ αν υπερβάλλετε, το αποτέλεσμα θα είναι αστείο.
Ρουζ – Χρησιμοποιείστε το ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας | vita.gr

Το ρουζ της αρχαιότητας ήταν τα λιωμένα μύρτιλα, τα παντζάρια και οι φράουλες. Σήμερα, είναι ένα θαυματουργό εργαλείο του μακιγιάζ, το οποίο μπορεί να αναδείξει τα πρόσωπό σας. Αρκεί να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Αν το παραλείψετε, το πρόσωπό σας θα δείχνει άτονο, ενώ αν υπερβάλλετε, το αποτέλεσμα θα είναι αστείο.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Πώς θα βρείτε τη σωστή απόχρωση

-Για «κοψίματα»

Το ρουζ σε μπρονζέ απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει «κοψίματα» και να δώσει την ψευδαίσθηση της τέλειας δομής προσώπου, λειτουργώντας ουσιαστικά ως contouring.

-Για λάμψη υγείας

Τα φυσικά κοκκινισμένα μαγουλάκια είναι σημάδι νεότητας και καλής υγείας. Για να αποκτήσετε χρώμα και λάμψη υγείας στη στιγμή, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση.

Πώς θα βρείτε τη σωστή υφή
-Για «κοψίματα»

Το μπρονζέ ρουζ σε μορφή πούδρας είναι η ιδανική επιλογή, καθώς θα μπορείτε να το απλώσετε με πινέλο στα σημεία που θέλετε.

-Για λάμψη υγείας

Για νεανικό και λαμπερό αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή το οποίο θα απλωθεί ευκολότερα και θα χαρίσει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Tip: αντί για ρουζ με κρεμώδη υφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμώδες κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό.

Πώς θα το εφαρμόσετε
-Για «κοψίματα»

Ρουφήξτε τα μάγουλά σας και απλώστε το μπρονζέ ρουζ στα βαθουλώματα κατά μήκος των ζυγωματικών. Συνεχίστε απλώνοντας το ρουζ στο περίγραμμα του προσώπου, ώστε να φαίνεται πιο λεπτό. Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο με κλίση (γωνία).

-Για λάμψη υγείας

Απλώστε λίγο ρουζ στα σημεία του προσώπου που κοκκινίζουν μετά από τη γυμναστική ή την έκθεση στον ήλιο (μήλα προσώπου). Υπολογίστε 2 δάχτυλα μακριά από τη μύτη και άλλα 2 μακριά από το κάτω μέρος των ματιών. Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχετε είναι χαμογελώντας πλατιά και απλώνοντας το ρουζ στην κορυφή των μάγουλών σας.

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

https://www.mystikaomorfias.gr/product/%cf%83%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc-%ce%b2%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%82-c-%ce%b5/

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr