Younger Looking | 5 κουρέματα που είναι καλύτερα από Botox

Younger Looking | 5 κουρέματα που είναι καλύτερα από Botox

Τα πιο κολακευτικά κουρέματα που μπορείτε να κάνετε μετά τα 50 και τα 60.

Βίκυ Χριστοπούλου

Η γήρανση της επιδερμίδας δεν είναι παρά μία απόλυτα φυσιολογική διαδικασία, την οποία έχετε κάθε δικαίωμα να θέλετε να καθυστερήσετε ή όχι.

Αν επιθυμείτε μια πιο νεανική εμφάνιση, αλλά αρνείστε να κάνετε κάποια επεμβατική ή μη θεραπεία, τότε η λύση ίσως κρύβεται ανάμεσα στις πιο πρόσφατες τάσεις στα μαλλιά. Ξεχάστε το botox, τα nip tucks και τις λοιπές κοσμητικές επεμβάσεις και κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο για να κάνετε ένα από τα παρακάτω πέντε γυναικεία κουρέματα, που ανορθώνουν το περίγραμμα, τονίζουν τα ζυγωματικά και καμουφλάρουν τις ρυτίδες γρηγορότερα από οποιαδήποτε ένεση:

Τα πιο κολακευτικά γυναικεία κουρέματα

Face Framing Layers


Το έντονο φιλάρισμα τείνει να κάνει τις άκρες να δείχνουν λεπτές και να προσθέσει χρόνια στην εμφάνισή σας. Αντιγράψτε λοιπόν το κούρεμα της Jennifer Aniston, το οποίο χαρακτηρίζεται από διακριτικό φιλάρισμα σε όλα τα σωστά σημεία, κυρίως γύρω από το πρόσωπο, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πιο έντονων ζυγωματικών και μιας πιο νεανικής εμφάνισης.

Choppy Bob


Ένα καρέ μέχρι το ύψος του πηγουνιού με wispy layers χαρίζει νεανικότητα και ταυτόχρονα ένα edgy χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση. Αν έχετε λεπτά μαλλία, προσθέσετε ανταύγειες ή μπαλαγιάζ σε δύο ή τρεις τόνους πιο ανοιχτόχρωμη βαφή από τη βάση για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων και πυκνών μαλλιών.

Lob with Long Layers


Το μακρύ καρέ αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα κουρέματα, που μπορείτε να κάνετε, καθώς δείχνει κομψό τόσο ελεύθερο, όσο και πιασμένο σε μία αλογοουρά ή ένα bun. Στην περίπτωση της Cindy Crawford, η έντονη πλαϊνή φράντζα κάνει την εμφάνισή της να δείχνει πιο νεανική καμουφλάροντας περίτεχνα τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, ενώ τα μακριά layers χαρίζουν κίνηση και όγκο στα λεπτά μαλλιά της.

Voluminous Pixie


Αν το styling σάς κουράζει και θέλετε να κόψετε πολύ κοντά τα μαλλιά σας, τότε τολμήστε ένα pixie, το οποίο όμως να διατηρεί αρκετό όγκο στην κορυφή, όπως αυτό της Sharon Stone. Ο όγκος, θα δώσει την ψευδαίσθηση ενός πιο ανορθωμένου περιγράμματος, ενώ το διακριτικό φιλάρισμα θα χαρίσει κίνηση στα μαλλιά, κάνοντας το κλασικό à la garçonne cut να δείχνει πιο σύγχρονο.

Bangs


Οι wispy αφέλειες αποτελούν μία από τις πλέον κολακευτικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε, αφού σε αντίθεση με τα full bangs δεν “σκληραίνουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας. Μεγάλο plus είναι και το γεγονός ότι χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά σε κάθε εμφάνιση, η οποία δείχνει εξαιρετικά σαγηνευτική.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr