Τα φυσικά υλικά με τα οποία μπορείς να φτιάξεις θεαματικές βλεφαρίδες! (και μυστικά με την βιταμίνη Ε)

Τα φυσικά υλικά με τα οποία μπορείς να φτιάξεις θεαματικές βλεφαρίδες! (και μυστικά με την βιταμίνη Ε)

Οι ογκώδεις βλεφαρίδες είναι διαχρονικά στη μόδα. Μπορείτε να αυξήσετε φυσικά τις βλεφαρίδες με τα παρακάτω υλικά για ένα πανοραμικό και σαγηνευτικό βλέμμα!

1. Βούτυρο καριτέ

Οφέλη:
Το βούτυρο καριτέ περιέχει βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε, η οποία ενισχύει τις βλεφαρίδες σας θρέφοντας τους θύλακες των τριχών και ενισχύει την ανάπτυξή τους.
Τρόπος εφαρμογής:
Απλώστε το βούτυρο καριτέ στις άκρες των δακτύλων σας και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ στις βλεφαρίδες. Κάντε αυτή τη διαδικασία καθημερινά πριν πάτε για ύπνο και ξεπλύνετε τα μάτια σας το πρωί. Οι βλεφαρίδες σας θα γίνουν πιο δυνατές και πιο πυκνές.

2. Καστορέλαιο
Καστορέλαιο για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων

Οφέλη:
Το καστορέλαιο είναι ένα γνωστό διεγερτικό για την ανάπτυξη των μαλλιών. Τα φυσικά λιπαρά οξέα στο καστορέλαιο βοηθούν τις βλεφαρίδες να μακραίνουν και να παχαίνουν.
Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε καστορέλαιο στις βλεφαρίδες προσεκτικά με ένα Q-tip. Αφήστε το όλο το βράδυ, ξεπλύνετε το πρωί. Ακολουθήστε αυτό το τελετουργικό καθημερινά και θα παρατηρήσετε μια δραματική αύξηση στον όγκο και το μήκος των βλεφαρίδων σας σε μερικές εβδομάδες.

3. Ένα παρασκεύασμα από καρύδα, αμύγδαλο και ελαιόλαδο
Οφέλη:
Και τα τρία έλαια είναι εξαιρετικά πλούσια σε πρωτεΐνες και μέταλλα και μπορούν να έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα στις βλεφαρίδες σας . Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες στο ελαιόλαδο διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών ενώ οι θρεπτικές ιδιότητες στο λάδι καρύδας και αμυγδάλου διατηρούν τις βλεφαρίδες μεταξένιες και λείες και αποτρέπουν το σπάσιμο.
Τρόπος εφαρμογής:
Ανακατέψτε τα έλαια μαζί και εφαρμόστε το μείγμα απαλά στις βλεφαρίδες σας. Ξεπλύνετε μετά από 3-4 ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το παρασκεύασμα ανάπτυξης βλεφαρίδων καθημερινά, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

4. Πράσινο τσάι
Πράσινο τσάι για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων

Οφέλη:
Το πράσινο τσάι είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά και αποκαθιστά την τριχοφυΐα των βλεφαρίδων, καθιστώντας τις μακριές , πυκνές και δυνατές.
Τρόπος εφαρμογής:
Φτιάξτε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι χρησιμοποιώντας φύλλα τσαγιού ή ένα φακελάκι και ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Μόλις κρυώσει το τσάι, απλώστε το στις βλεφαρίδες και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα. Βάλτε το υπόλοιπο στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το παρασκεύασμα για τις επόμενες 3 ημέρες, αλλά όχι πέρα ​​από αυτό.

5. Ελαιόλαδο εμποτισμένο με φλούδα λεμονιού
Φλούδα λεμονιού με ελαιόλαδο για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων

Οφέλη:
Οι βιταμίνες C και Α στο λεμόνι λειτουργούν ως διεγερτικά για την ανάπτυξη των μαλλιών. Το ελαιόλαδο προάγει την ανάπτυξη και θρέφει τις βλεφαρίδες από τις ρίζες.
Τρόπος εφαρμογής:
Μουλιάζουμε τη φλούδα λεμονιού (από ένα λεμόνι) σε ελαιόλαδο το πρωί. Εφαρμόστε το μείγμα στις βλεφαρίδες σας το βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

6. Βιταμίνη Ε
Βιταμίνη Ε για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων

Οφέλη:
Αναζωογονεί τις αδύναμες βλεφαρίδες, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στους θύλακες των τριχών και διεγείρει την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων.
Τρόπος εφαρμογής:
Πάρτε μια κάψουλα βιταμίνης Ε, τρυπήστε την κάψουλα και εφαρμόστε το λάδι στις βλεφαρίδες σας. Μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Οι βλεφαρίδες απορροφούν το λάδι. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε αυτό το λάδι πριν απλώσετε τη μάσκαρα για να αποτρέψετε τη συσσώρευση και το σπάσιμο των βλεφαρίδων. Προσπαθήστε να επενδύσετε σε μάσκαρα που περιέχουν βιταμίνη Ε για να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες σας δυνατές και μακριές.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr