Δέκα χρόνια νεότερη με αυτή την μάσκα που επισκευάζει το δέρμα!

Δέκα χρόνια νεότερη με αυτή την μάσκα που επισκευάζει το δέρμα!

Θέλετε να δείχνετε νεότεροι; Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και θα δείτε θαύματα καθώς αναστρέφει τις βλάβες και κα΄νει το δέρμα να ξεχνάει ένα επιβαρυμένο παρελθόν απο την ηλιακή ακτινοβολία.

Σας παρουσιάζουμε την ιδανική λοσιόν που θα εξαφανίσει στίγματα, ακμή, μαύρους κύκλους, θα λευκάνει το δέρμα και θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερες!

Δύο κουταλιές της σούπας φύλλα μαϊντανό, μία κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού ή μηλόξιδο και 200 ml νερό είναι τα μαγικά συστατικά αυτής της μάσκας -λοσιόν.

Ρίξτε 200 ml βραστού νερού σε δυο κουταλιές της σούπας μαϊντανό και ανακατέψτε το για 15 λεπτά. Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε το λεμόνι ή το ξύδι μόλις κρυώσει και αποθηκεύστε το μίγμα που φτιάξατε σε ένα γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο.

Το θαύμα που θα δείτε: νέο δέρμα!

Η υγρή αυτή μάσκα που στην πραγματικότητα είναι ελιξιριο μπορεί να θρέψει το δέρμα και ταυτόχρονα να μειώσει τις λεπτές γραμμές, τις ουλές, τις κηλίδες ακόμη και να μειώσει το μέγεθος των πόρων. Αυτό το κάνει διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου  – μια ουσία απαραίτητη για την αναπαραγωγή και την επισκευή των κυττάρων. Ως εκ τούτου, όσοι χρησιμοποιούν αυτό το ελιξίριο στο δέρμα τους, συχνά βιώνουν ταχύτερη ανάπτυξη νέας επιδερμίδας. Το νέο δέρμα δεν περιέχει κατεστραμμένα κύτταρα, επομένως οι κηλίδες και οι ανομοιομορφίες απομακρύνονται γρήγορα και αντικαθίστανται από λεία επιδερμίδα.

Ο κατάλογος των βιταμινών της λοσιόν: ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει βιταμίνη Α, Κ, C και Ε, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, θειαμίνη, παντοθενικό οξύ, χολίνη, φυλλικά άλατα ριβοφλαβίνη, νιασίνη, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο και χαλκό. Επίσης, αποτελεί μια πλούσια πηγή πτητικών ελαίων, όπως η μυριστικίνη, το λιμονένιο, η ευγενόλη και το άλφα-τουτζένιο. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Κ καθώς ο μαιντανός που περιέχεται μπορεί να καλύψει το 574% της ημερήσιας ανάγκης του ανθρώπινου οργανισμού. Επίσης, η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C είναι υπερτριπλάσια από αυτή που βρίσκεται στα πορτοκάλια.

Χρησιμοποιείστε την λοσιόν σας  κάθε βράδυ και πρωί. Θα δείτε αξιοθαύμαστα αποτέλεσμα  και στην περιοχή γύρω από τα μάτια! Αμέσως μετά απλώστε αντηλιακό. Αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην παραλία.

Συσφίγγει μαγικά, ξανανιώνει την επιδερμίδα αποκολλώντας τα παλιά της κύτταρα και φέρνοντας στην επιφάνεια νέα, ενώ αποτρέπει απο την γήρανση ειδικά απο αυτή που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Αποσυμφορίζει, μειώνει το πρήξιμο και την κοκκινίλα ενώ λευκαίνει και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα κάνοντας σύσφιξη στο περίγραμμα και τα μάγουλα.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

 

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr