Η Νο1 αλλαγή στη ρουτίνα μακιγιάζ σας που πρέπει να κάνετε μόλις πατήσετε τα 30

Η Νο1 αλλαγή στη ρουτίνα μακιγιάζ σας που πρέπει να κάνετε μόλις πατήσετε τα 30

Το προϊόν περιποίησης που πρέπει να αντικαταστήσετε
Η Νο1 αλλαγή στη ρουτίνα μακιγιάζ σας που πρέπει να κάνετε μόλις πατήσετε τα 30

Ενώ η πανδημία άλλαξε πολλές συνήθειες μακιγιάζ, η προσήλωση σε μια δοκιμασμένη ρουτίνα δημιουργεί μια αίσθηση κανονικότητας για πολλές από εμάς. Πολλά trendy makeup looks και ρουτίνες προέρχονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία και μπορεί να αποτελέσουν ναρκοπέδιο για τις millennials.

Έτσι, ενώ οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ανανεώσετε τη ρουτίνα μακιγιάζ σας τώρα που είστε στα 30 σας. Άλλωστε, το δέρμα σας περνάει πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, και επομένως θα πρέπει να αλλάξει και αυτό που βάζετε στο πρόσωπό σας.

Προτιμήστε κρέμα CC στη θέση του foundation

Μόλις φτάσετε στη δεκαετία των 30, λοιπόν, το δέρμα σας μπορεί να έχει αρχίσει να τσαλακώνεται λίγο -ακόμη και αν πρόκειται για τις πρώτες ρυτίδες γέλιου, οι οποίες είναι σημάδι ότι μέχρι τώρα έχετε ζήσει αρκετά καλά! Αυτό που πρέπει να κάνετε, λοιπόν, σύμφωνα με το thelist.com και όσα δήλωσε στο Who What Wear η διάσημη makeup artist Tobi Henney, είναι να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα CC αντί για ένα πολύ παχύ και βαρύ foundation.

«Το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο!» εξηγεί η Η Henney. «Θεωρώ ότι όσο πιο βαρύ είναι το μακιγιάζ, τόσο πιο ηλικιωμένο φαίνεται το άτομο. Γι’ αυτό, αναμείξτε λίγο κονσίλερ με μια ενυδατική κρέμα και απλώστε αυτό το μείγμα σε όλο το πρόσωπό σας. Θα έχετε αυτή τη μικρή κάλυψη συν τα οφέλη της φροντίδας του δέρματος. Τι είναι, όμως, καλύτερο από αυτό; Το αντηλιακό!

Αν δεν φοράτε ήδη αντηλιακό στο πρόσωπό σας κάθε φορά που βγαίνετε έξω, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε! Η πρόωρη γήρανση είναι ένα από τα πράγματα που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να καλύψουν με το μακιγιάζ, αλλά η εν λόγω γήρανση συχνά προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο και τις βλάβες. Αποφύγετε να βγαίνετε έξω χωρίς αντηλιακό -και σκεφτείτε να προσθέσετε λίγο κονσίλερ στο αντηλιακό σας για μια τέλεια εναλλακτική λύση στο foundation.

www.newsbeast.gr

Αχιλλέας έλαιο. Για πανάδες-μελανές κηλίδες σε χέρια και πρόσωπο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr