Σπιτικός Καθαρισμός Παχέως Εντέρου Με 4 Υλικά.

Σπιτικός Καθαρισμός Παχέως Εντέρου Με 4 Υλικά.

ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΕ 4 ΥΛΙΚΑ

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πεπτικά προβλήματα όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, το διαρρέον έντερο και η χρόνια δυσκοιλιότητα . Το πεπτικό σύστημα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του σώματος επειδή παρέχει θρεπτικά συστατικά σε ολόκληρο το σύστημα. Έτσι, μερικές φορές είναι απαραίτητος ένας καθαρισμός του παχέος εντέρου . Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά αυτός ο σπιτικός καθαρισμός του παχέος εντέρου θα κάνει τη διαδικασία πολύ απλή.

Πολλά από τα πεπτικά προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω μπορούν να ανακουφιστούν με έναν απλό σπιτικό καθαρισμό του παχέος εντέρου. Ακόμη και άτομα που πάσχουν από συμπτώματα IBS και σύνδρομο διαρροής εντέρου μπορούν να βρουν ανακούφιση με αυτή την εύκολη πρακτική. Το καλύτερο  είναι ότι ο καθένας μπορεί να κάνει έναν απλό καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι! Το μόνο που χρειάζεται ένας άνθρωπος είναι τέσσερα απλά συστατικά.

Σπιτικός καθαρισμός παχέος εντέρου με χυμό μήλου, χυμό λεμονιού, τζίντζερ & θαλασσινό αλάτι

Αυτό το δημοφιλές σπιτικό καθαριστικό του παχέος εντέρου περιέχει χυμό μήλου, χυμό λεμονιού, τζίντζερ και θαλασσινό αλάτι. Όλα αυτά τα συστατικά συνεργάζονται για να καθαρίσουν το παχύ έντερο. Προωθούν επίσης τη βέλτιστη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών.

Τα μήλα περιέχουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων για την υγεία. Μεταξύ άλλων έχουν την ικανότητα να αφαιρουν τη χοληστερόλη και άλλες τοξίνες από το πεπτικό σύστημα. Ο χυμός μήλου είναι ο ιδανικός για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, αλλά μόνο εάν χρησιμοποιείται ο σωστός τύπος χυμού μήλου. Είναι δυνατό να λάβετε όλα αυτά τα οφέλη από τον βιολογικό, σπιτικό χυμό μήλου, επειδή χρειάζεστε όσο το δυνατόν περισσότερες φυτικές ίνες.

Ο χυμός λεμονιού είναι μια  υπερτροφή για αποτοξίνωση. Επίσης, προάγει τη βελτίωση της πέψης και είναι γεμάτο με ευεργετική βιταμίνη C. Πολλοί άνθρωποι πίνουν χυμό λεμονιού κάθε πρωί για βελτιωμένη υγεία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το καθαρό νερό με λεμόνι μπορεί να βλάψει τα δόντια σας .

Το τζίντζερ είναι μια ισχυρή ρίζα και είναι εξαιρετικό για κάθε σπιτικό καθαρισμό του παχέος εντέρου. Προάγει την πέψη και αυξάνει την κυκλοφορία. Θα κάνει το πεπτικό σύστημα να κινείται, ώστε να καθαρίζετε πιο γρήγορα. Είναι επίσης καλό στην ανακούφιση της ναυτίας, στη μείωση της φλεγμονής και στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Το θαλασσινό αλάτι είναι απαραίτητο για τη ζωή. Προωθεί τη βέλτιστη ενυδάτωση, βελτιώνει την πέψη και βοηθά το σώμα να απελευθερώσει τις τοξίνες. Είναι αδύνατο να ζήσουν οι άνθρωποι χωρίς αλάτι. Το θαλασσινό αλάτι είναι γεμάτο με επιπλέον μέταλλα, επομένως είναι τέλειο για έναν σπιτικό καθαρισμό του παχέος εντέρου.

Όλα αυτά τα συστατικά ενώνονται για να κάνουν έναν ισχυρό καθαρισμό του παχέος εντέρου.

Δείτε τη συνταγή παρακάτω!

 

Τι θα χρειαστείτε:

1/2 φλιτζάνι βιολογικός, σπιτικός χυμός μήλου
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού από ολόκληρα λεμόνια
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό τζίντζερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
1/3 φλιτζάνι φιλτραρισμένο νερό ή νερό πηγής
ψηλό ποτήρι ή κούπα & κουτάλι
μικρό ταψί

Πως θα το κάνεις.

Ρίχνουμε το νερό στο τηγάνι και το ζεσταίνουμε σιγά σιγά. Διατηρήστε το αρκετά δροσερό για να το πιείτε.
Ρίξτε το νερό στο ποτήρι ή την κούπα και προσθέστε το θαλασσινό αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Προσθέστε το χυμό μήλου, το χυμό λεμονιού και το χυμό τζίντζερ και ανακατέψτε.
Πίνετε το μείγμα 10 λεπτά πριν από κάθε γεύμα.
Σημειώσεις: Συνοδέψτε τον σπιτικό καθαρισμό του παχέος εντέρου με 6 έως 8 ποτήρια νερό σε θερμοκρασία δωματίου την ημέρα.

Κίνδυνοι
Αυτός ο σπιτικός καθαρισμός του παχέος εντέρου είναι χαμηλού κινδύνου. Ωστόσο, άτομα με χρόνια νόσο, γυναίκες που είναι έγκυες ή άτομα που λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα θα πρέπει να μιλήσουν με έναν επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσουν. Μπορεί να υπάρχουν άγνωστες αντιδράσεις σε φάρμακα ή ορισμένες ασθένειες.

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr