10 νερά αποτοξίνωσης που σταματούν άμεσα το φούσκωμα και καίνε γρήγορα λίπος .

10 νερά αποτοξίνωσης που σταματούν άμεσα το φούσκωμα και καίνε γρήγορα λίπος .

10 ΝΕΡΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ

Αυτά τα 10 ροφήματα αποτοξίνωσης που καταστρέφουν το λίπος θα σας απαλλάξουν από το φούσκωμα σχεδόν τόσο γρήγορα όσο το πίνετε.
Ίσως αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι το νερό αποτοξίνωσης. Λοιπόν, το νερό αποτοξίνωσης είναι απλώς κανονικό νερό που έχει αναμειχθεί με εντελώς φυσικά φρούτα, λαχανικά και βότανα για ένα υγιεινό μπόνους. Στην πραγματικότητα, τα νερά αποτοξίνωσης λέγεται ότι βοηθούν στον καθαρισμό του σώματος από επικίνδυνες τοξίνες, ενισχύουν τα επίπεδα ενέργειας και ακόμη καίνε δραστικά το λίπος. Η μείωση του φουσκώματος είναι επίσης ένα τέλειο όφελος!

Αυτά τα δέκα νερά αποτοξίνωσης είναι εκπληκτικά για την υγεία  και σταματούν το φούσκωμα. Αυτά τα υγιεινά ποτά είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα ζαχαρούχα, γλυκά ή καφεϊνούχα ποτά που μπορείτε να πίνετε κανονικά. Συνεχίστε λοιπόν την αποτοξίνωση με αυτά τα δέκα υπέροχα ροφήματα .

#1 Νερό αποτοξίνωσης με φράουλα πορτοκάλι

Το νερό αποτοξίνωσης φράουλα-πορτοκάλι είναι το καλύτερο για την καύση λίπους και τον καθαρισμό του σώματός. Οι φράουλες βοηθούν στην καύση λίπους και τα εσπεριδοειδή βοηθούν στην αποτοξίνωση. Το νερό αποτοξίνωσης με φράουλα-πορτοκάλι είναι επίσης ένα από τα πιο νόστιμα ποτά, το οποίο είναι εξαιρετικό για τα παιδιά.

#2 Νερό αποτοξίνωσης πράσινου μήλου και μέντας

Το νερό αποτοξίνωσης πράσινου μήλου και μέντας είναι ένα εξαιρετικό κατασταλτικό της όρεξης. Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο τα φύλλα μέντας όσο και το πράσινο μήλο είναι κατασταλτικά . Το συνδυαστικό εφέ θα σας κάνει να νιώσετε χορτάτοι σε ελάχιστο χρόνο! Όλα αυτά χωρίς αυτή την ενοχλητική αίσθηση φουσκώματος!

#3 Νερό αποτοξίνωσης με ακτινίδιο αγγούρι και μέντα
Το ακτινίδιο αγγούρι και μέντα είναι το απόλυτο καταπολεμητικό και τονωτικό του ανοσοποιητικού. Το ακτινίδιο βοηθάει πάρα πολύ στο φούσκωμα. Εν τω μεταξύ, η βιταμίνη C στο αγγούρι ενισχύει το ανοσοποιητικό. Ο συνδυασμός θα σας κάνει να νιώσετε υγιείς σε ελάχιστο χρόνο χωρίς φούσκωμα!

#4 Νερό αποτοξίνωσης γκρέιπφρουτ μέντα

Αυτό το νερό αποτοξίνωσης είναι ένα μηχάνημα απώλειας βάρους. Τα γκρέιπφρουτ είναι πλούσια σε φυτοχημικά, τα οποία είναι βιοδραστικές ενώσεις που σας βοηθούν να κάψετε λίπος γρήγορα! Η μέντα είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης, το οποίο συνδυάζεται με την καύση λίπους του γκρέιπφρουτ για να δημιουργήσει ένα υπέροχο νερό αποτοξίνωσης για απώλεια βάρους.

#5 Νερό αποτοξίνωσης με πορτοκάλι λεμόνι

Το νερό αποτοξίνωσης με πορτοκάλι, λεμόνι και λάιμ είναι ένα υπέροχο νερό αποτοξίνωσης πολλαπλών χρήσεων. Τα τρία διαφορετικά είδη εσπεριδοειδών είναι όλα πλούσια σε D-λιμονένιο, το οποίο σας αποτοξινώνει, βοηθά στη ρύθμιση των κινήσεων του εντέρου σας και ακόμη και καταπραΰνει την καούρα.

#6 Νερό αποτοξίνωσης ανανά
Το νερό αποτοξίνωσης με ανανά είναι υπέροχο εάν πονάτε ή φουσκώνετε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ανανάδες είναι γεμάτοι με ένα ένζυμο που ονομάζεται βρωμελίνη, το οποίο ηρεμεί τη φλεγμονή σε ολόκληρο το σώμα σας.

#7 Mango Ginger Detox Water

Αυτό το νερό αποτοξίνωσης μάνγκο-τζίντζερ καταπολεμά το φούσκωμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό  σύστημα. Το τζίντζερ είναι υπεύθυνο για να βοηθήσει το σώμα σας να καταπολεμήσει το φούσκωμα. Εν τω μεταξύ, το μάνγκο είναι υπεύθυνο για να σας δώσει μια δόση βιταμίνης C για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας και να σας κρατήσει γεμάτους ενέργεια.

#8 Νερό αποτοξίνωσης με λεμόνι καρπούζι

Αυτό το νερό αποτοξίνωσης που ενισχύει την ενέργεια είναι εξαιρετικό για γυμναστική. Το καρπούζι σας δίνει τόνους ενέργειας. Εν τω μεταξύ, το λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό κατασταλτικό της όρεξης, επομένως δεν πεινάτε τόσο πολύ όλη την ώρα.

#9 Καρπούζι με Aloe Vera Detox Water

Η αλόη βέρα και το καρπούζι είναι ένας ισχυρός συνδυασμός όταν χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ενός νερού αποτοξίνωσης. Η αλόη βέρα βοηθά στη διατήρηση του βάρους σας βοηθώντας το πεπτικό σας σύστημα και βοηθώντας στη διαχείριση της υγιούς ρύθμισης των ορμονών. Το καρπούζι θα σας βοηθήσει επίσης να πάρετε ενέργεια.

#10 Lime Chia Detox Water
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το νερό αποτοξίνωσης lime chia είναι το ισχυρό ποτό. Οι σπόροι Chia είναι καταπληκτικοί για πολλούς λόγους. Πρώτον, σταθεροποιούν το σάκχαρο στο αίμα. Στη συνέχεια, οι σπόροι chia κρατούν την πείνα σας μακριά και ενισχύουν την απώλεια βάρους. Το λάιμ είναι χρήσιμο για τη γεύση και επίσης σας δίνει μια ωραία ώθηση ενέργειας.

Δοκιμάστε αυτά τα εκπληκτικά νερά αποτοξίνωσης και πείτε μας αν βοήθησαν με το φούσκωμα, την πέψη ή την απώλεια βάρους.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr