Αφαίρεση ακμής, κολλαγόνο και ΑΗΑ απο μάσκα ακτινίδιου. Ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας.

Αφαίρεση ακμής, κολλαγόνο και ΑΗΑ απο μάσκα ακτινίδιου. Ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας.

Οφέλη ομορφιάς από το ακτινίδιο (για κατακόκκινα μάγουλα σε λευκό φόντο επιδερμίδας)!

Το όμορφο πράσινο χρώμα του μπορεί να προσελκύσει οποιονδήποτε. Είναι πολύ θρεπτικό φρούτο και το καλύτερο για το δέρμα μας. Εισχωρεί στους ιστούς και τους δένει σφιχτά. Αφαιρεί όλες τις δερματικές παθήσεις και ατέλειες. Αναζωογονεί το κολλαγόνο με την πρώτη φορά ενώ στην πρόοδο του χρόνου δεν αφήνει το δέρμα μας να γεράσει. Είναι το καλύτερο φρούτο για να έχουμε πάντα υγιή επιδερμίδα. Τα φρούτα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιγήρανση πόσο μάλλον ένα φρούτο φορτωμένο με οξέα και΄άφθονη  βιταμίνη C που το κυρίως χαρακτηριστικό της είναι ότι θεραπευει απο την τοξικότητα.

Οφέλη ομορφιάς των φρούτων ακτινίδιου – καθαρή επιδερμίδα
 Αφαιρεί σαν σκούπα την τοξίνη από τα δερματικά κύτταρα. Μειώνει τη μελανίνη από το εσωτερικό τους. Είναι καλή πηγή αντιοξειδωτικών, επομένως είναι ένας ισχυρός παράγοντας για να κάνει την επιδερμίδα σας καθαρή και φωτεινή

Λόγω των βιταμινών του και των συνδυασμών τους έχει τη δύναμη γενικότερα να προλαμβάνει ασθένειες. Είναι πολύ καλή πηγή ωμέγα-3 και λιπαρών οξέων. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι τα καλύτερα για την καταπολέμηση δερματικών παθήσεων. Τα ωμέγα-3 σταματούν όλες τις βλαβερές τοξίνες και αυξάνουν τις κυτταρικές μεμβράνες. Τα λιπαρά οξέα παρέχουν θρέψη και υγρασία στα κύτταρα του δέρματός.

Αυξάνει τα WBC που βοηθούν στην επούλωση των κυττάρων του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα γίνεται πραγματικά και ουσιαστικά υγιές ειδικά εάν τρώτε ένα ακτινίδιο καθημερινά. Καθαρίζει το αίμα και αποκτούμε  φυσικά ροζ μάγουλα.

Πως θα αφαιρέσετε την ακμή.

Αφαιρεί επίσης  την ακμή. Είναι εμπλουτισμένο με αντιφλεγμονώδεις παράγοντες, επομένως είναι το καλύτερο φάρμακο για να αφαιρέσετε την ακμή σας. 

Η παρακάτω μάσκα την αφαιρεί γρήγορα.

Προσθέστε πουρέ ακτινίδιο, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 1 πρέζα κουρκουμά, 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι σε ένα μπολ, ανακατέψτε λίγο και η συσκευασία σας είναι έτοιμη για χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την μάσκα όσες φορές θέλετε ακόμη και σε μεγάλη συχνότητα.

Σέρουμ ταμανού. Ανάπλαση- σύσφιξη- ανόρθωση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr