ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

Αφού ολοκληρώσετε την κατανάλωση  της μπανάνας στο πρωινό, μην πετάξετε τη φλούδα. Έχει μια σειρά από οφέλη ομορφιάς και θα σας πούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους οι ταπεινές μπανανόφλουδες μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας μεταμορφώσουν!

Καταπολεμά τη γήρανση
Εάν υποφέρετε από πρόωρη γήρανση και ρυτίδες, το μασάζ με το εσωτερικό μιας φλούδας μπανάνας στις πληγείσες περιοχές, μπορεί να σας βοηθήσει. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα σας για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά. Κάνοντας αυτό θα συρρικνώσετε τους πόρους σας και θα συσφίξετε το δέρμα σας.

Αντιμετωπίζει την ακμή
Τα αντιοξειδωτικά και τα μέταλλα που υπάρχουν στις φλούδες της μπανάνας βοηθούν στην πρόληψη τωνουλών . Τρίψτε απαλά τη φλούδα πάνω από τα σπυράκια  ώστε να τα καταπραΰνει, να μειώσει τη φλεγμονή και να τα εξαφανίσει . Επαναλάβετε τρεις φορές την ημέρα για γρήγορα αποτελέσματα.

Καταπραΰνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια
Τα κουρασμένα, πρησμένα μάτια μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Χρησιμοποιήστε μπανανόφλουδες για να καταπολεμήσετε το πρόβλημα  και για να δώσετε μια στιγμιαία φρεσκάδα. Ψύξτε τις φλούδες φυλάσσοντας τις στο ψυγείο για 15 λεπτά. Μόλις κρυώσουν, τοποθετήστε τα στα βλέφαρά σας και κάτω από τα μάτια για 20 λεπτά. Αυτό θα φωτίσει την εμφάνισή σας.

Κάνει σ΄τσφιξη στο δέρμα του λαιμού.

Αρκεί το τρίψιμο στην περιοχή του λαιμού. φήνετε 15 λεπτά να δράσει και μετά ξεπλένετε. Συσφίγγει τον λαιμό θεαματικά!

Ενυδατώνει το δέρμα σας
Οι χειμώνες μπορεί να είναι σκληροί για το δέρμα σας. Κλέβουν  από την υγρασία του, κάνοντάς το να φαίνεται θαμπό και άψυχο. Φέρτε πίσω τη χαμένη υγρασία και ενυδατώστε το δέρμα σας με τη βοήθεια της μπανανόφλουδας . Όχι μόνο θα το αναζωογονήσει αλλά και θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr