Μαγικό λάδι για σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος προσώπου και λαιμού. Βάλσαμο για κουρασμένες επιδερμίδες.

Μαγικό λάδι για σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος προσώπου και λαιμού. Βάλσαμο για κουρασμένες επιδερμίδες.

Σταγόνες από αυτό το λάδι αρκούν για να κάνετε ένα ευεργετικό μασάζ στο πρόσωπο ώστε να χαλαρώσετε και να ομορφύνετε!. Πολλές γυναίκες κάνουν μασάζ με αυτό λάδι στο πρόσωπο τους αφού πρώτα φυσικά, το έχουν καθαρίσει.

Θα βοηθήσουν ανοδικές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο με έμφαση στις ρυτίδες . Μην ξεχνάτε ότι το μασάζ στο πρόσωπο αλλά και τον λαιμό, είναι ακόμη ένας ενισχυτικός παράγοντας στην ανανέωση του προσώπου.

Χαρίστε στιγμές ευεξίας στο πρόσωπο σας με αυτό το λάδι και ανορθώστε παράλληλα το περίγραμμά σας.

Υλικά που θα χρειαστείτε.

20ml λάδι αβοκάντο.
20 ml λάδι καλέντουλας.
20 ml λάδι τζοτζόμπα
20 ml λάδι σίτου.

Για να παρασκευάσετε αυτό το εξαίσιο καλλυντικό, θα βάλετε όλα τα λάδια μαζί να ζεσταθούν ώστε να απελευθερώσουν όλα τα ευεργετικά τους συστατικά. Προσοχή! Μόνο ζέσταμα! Όχι τηγάνισμα αλλιώς θα καταστραφούν! Αφού ενωθούν τα λάδια σας θα τα μεταφέρετε σε ένα σκούρο μπουκαλάκι. Μπορείτε να εφαρμόζετε στο πρόσωπο σας το λάδι που θα προκύψει, όσο συχνά θέλετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ

Λάδι αβοκάντο ιδιότητες.

Η βιταμίνη Ε, μαζί με τα ωμέγα-3 που βρίσκονται στο έλαιο αβοκάντο, βοηθά στη θεραπεία του ξηρού δέρματος, των ηλιακών εγκαυμάτων, του εκζέματος, ακόμη και των τσιμπημάτων εντόμων. Είναι σε θέση να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα, σε αντίθεση με τις περισσότερες λοσιόν ή τα έλαια. Λόγω αυτής της βαθιάς απορρόφησης, τα θρεπτικά συστατικά στο λάδι αβοκάντο μπορεί να μειώσουν ακόμη και την εμφάνιση ουλών.

α υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης, τα αμινοξέα και οι βιταμίνες Α και D στο λάδι αβοκάντο βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης. Οι πρόσθετες βιταμίνες βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος.

Λάδι καλέντουλας ιδιότητες.

Το λάδι καλέντουλας βοηθά στην επιβράδυνση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και άλλων σημαδιών γήρανσης . Η προσθήκη αυτού του λαδιού στο δερματικό σας πρόγραμμα ενισχύει επίσης την ενυδάτωση του δέρματος και βοηθά στην προώθηση του καθαρού, νεανικού και λαμπερού δέρματος. Θεραπεύει το κατεστραμμένο δέρμα.

Λειτουργεί ως αντηλιακό Αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το λάδι καλέντουλας μπορεί ακόμη να ωφελήσει άτομα με φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, έκζεμα, δερματίτιδα.

Προστασία από το οξειδωτικό στρες και αντηλιακή προστασία
Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
Αναισθητικές ιδιότητες
Αντιγηραντικές ιδιότητες
Την επούλωση των πληγών
Θεραπεία τριχωτού της κεφαλής

Αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος

Λάδι τζοτζόμπα ιδιότητες.

Ενυδατώνει το δέρμα, εξισορροπεί την παραγωγή φυσικής λιπαρότητας, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, έχει αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, μπορεί να έχει κάποιες αντιβακτηριακές ιδιότητες και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της ακμής.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λάδι jojoba, αλλά είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για όσους έχουν ξηρό δέρμα ή για εκείνες που είναι επιρρεπείς σε ακμή ή ερυθρότητα. Ενώ όλοι το αποκαλούν λάδι, στην πραγματικότητα  δεν είναι έλαιο αλλά εστέρας κεριού . Οι εστέρες κεριού είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σμήγματος, πράγμα που σημαίνει ότι το έλαιο jojoba μιμείται το φυσικό σμήγμα, μαλακώνει και σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα, χωρίς να φράζει τους πόρους ή να επιδεινώνει την ακμή!

Σιτέλαιο ιδιότητες.

Τα πολλά οφέλη αυτού του ελαίου προέρχονται από την πλούσια προσφορά ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων που περιέχει, καθώς και βιταμίνες Α, Ε, Β και D και άλλες πτητικές ενώσεις και αντιοξειδωτικά.

Λόγω των υψηλών επιπέδων τοκοφερολών (όπως η βιταμίνη Ε) σε αυτό το λάδι, είναι σε θέση να θρέψει το δέρμα και να διεγείρει τη ροή του αίματος για να επιταχύνει την επούλωση , η οποία μπορεί επίσης να εξαλείψει τη φλεγμονή και οποιοδήποτε πρήξιμο. Αυτό καθιστά το λάδι ένα αποτελεσματικό φάρμακο για την ψωρίαση, το έκζεμα και διάφορες άλλες κοινές παθήσεις του δέρματος. Η εφαρμογή ελαίου φύτρου σίτου στο δέρμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οξειδωτικού στρες, στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης ρυτίδων και ουλών και στην αύξηση του σχηματισμού κολλαγόνου μεταξύ των νέων κυττάρων.

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr