Με αυτά τα τρία στοιχεία θα έχετε λαμπερή και ελαστική επιδερμίδα. Επιδιορθώνουν Τις Φθορές Καθημερινά.

Με αυτά τα τρία στοιχεία θα έχετε λαμπερή και ελαστική επιδερμίδα. Επιδιορθώνουν Τις Φθορές Καθημερινά.

3 ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΟΦΗ

Μπορεί να σας φανεί απίστευτα εύκολο όταν διαβάσετε τα παρακάτω αλλά είναι αληθινά.

Πρόκειται για 3 ισχυρά και άνετα προσβάσιμα στοιχεία που κάνουν την επιδερμίδας μας να λάμπει γιατί κάνουν τον οργανισμό μας να λάμπει! Η επιδερμίδα σας θα είναι μόνιμα φωτεινή και το σώμα σας γεμάτο ευεξία. Αρκεί να σας γίνει συνήθεια. Το κυριότερο δε, είναι ότι αυτή η ομορφιά δεν εξαρτάται απο κάποια συνεδρία στον δερματολόγο αλλά απο την φροντίδα που δίνετε εσείς στον εαυτό σας!

Αλλά ακόμη και αν αγαπάτε τις συνεδρίες στον δερματολόγο τα αποτελέσματα τους θα είναι 100% πιο θεαματικά. Θα πιάνουν τόπο τα λεφτά σας αλλά και η προσπάθεια σας. Γιατί το σώμα μας μας επιστρέφει στο πρόσωπο ότι λαμπερό δίνουμε στο στομάχι μας.

 

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.

Κόλπο με παγάκια και νερό.

Πίνουμε άφθονο νερό μέσα στην μέρα γιατί τα κύτταρα διψάνε! Ικανοποιήστε τα κύτταρα σας για να γεμίσει η επιδεμίδα σας με όγκο.  Νερό απο βρασμένα μαλιστα χόρτα όπως αντίδια η άλλα χόρτα που αγαπάτε κάνουν τους άλλους να σας ρωτάνε τι κάνατε! Σημείωση: πίνουμε την μια μέρα και την επόμενη φαίνονται τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΩΣ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!

Τα παγάκια δεν είναι μόνο για να δροσίσετε το ζεστό σας ρόφημα ή για τον καφέ. μπορούν επίσης να επιταχύνουν τη φυσική σας λάμψη! Στύψτε μερικές μικρές σταγόνες από την ενυδατική σας κρέμα σε ένα παγάκι και κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπό σας. Αυτό θα αυξήσει αμέσως την κυκλοφορία του αίματός σας, θα φρεσκάρει το δέρμα σας και θα προσφέρει την τέλεια θεμελιώδη λάμψη στην οποία μπορείτε ακόμη και να εφαρμόσετε μακιγιάζ εάν πηγαίνετε σε μια σημαντική εκδήλωση για εσάς.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Ωρα για τσάι!

Πιείτε τσάι! Δώστε κίνηση και ενέργεια στα κύτταρα σας με την αποτοξινωτική του δράση και θα φανεί αμέσως στο πρόσωπο σας. Το ιδανικότερο όλων το πράσινο τσάι. Με λίγες σταγόνες λεμόνι και ως καθημερινή απόλαυση, κάνει την επιδερμίδα άτρωτη, ελαστική και φωτεινή.

Μάσκα (και πήλινγκ μαζί) προσώπου με τσάι.
Συγκεντρώστε περίπου μια κουταλιά της σούπας φύλλα τσαγιού και βράστε την σε νερό. Μόλις παρατηρήσετε τη χρωματική απόδοση, αφήστε το νερό να κρυώσει. Ανακατέψτε ομοιόμορφα δύο κουταλιές της σούπας από το νερό του τσαγιού με μια κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη και μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος. Κάντε απαλό μασάζ με το μείγμα στο δέρμα σας και αφήστε το για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό και στεγνώστε τα με μια πετσέτα. Απολαύστε την αναμφισβήτητη λάμψη.

Άφθονα Πράσινα Μήλα

Τα μήλα ειδικά όταν τρώγωνται το απόγευμα, κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει από το πρωί της επόμενης ημέρας! Τα πράσινα δίνουν ολόκληρη την ώθηση για λαμπερή επιδερμίδα αλλά αν δεν σας αρέσουν, υπάρχουν και τα κόκκινα. Τα μήλα είναι ένα καλλυντικό που δρα απο μέσα!

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΗΛΑ.

Τα πράσινα μήλα είναι εξαιρετικές πηγές λάμψης. Απλώς εφαρμόστε τον πολτό ενός πράσινου μήλου στο πρόσωπό σας, αφήστε το να δράσει για περίπου 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Αυτή η θεραπεία θα δέσει ομοιόμορφα τον τόνο του δέρματός σας, θα ενεργοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λαμπερό συνεχώς.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr