Η καλύτερη10 λεπτη άσκηση για να χάσεις το λίπος της κοιλιάς.

Η καλύτερη10 λεπτη άσκηση για να χάσεις το λίπος της κοιλιάς.

Οι μελέτες συνεχίζουν να δείχνουν ότι αυτό που τρώτε παίζει ρόλο στην απώλεια λίπους. Οι καλύτερες δίαιτες καύσης λίπους πρέπει να περιλαμβάνουν πολλά λαχανικά. Τα περισσότερα μη αμυλούχα λαχανικά – οτιδήποτε εκτός από τον αρακά, το καλαμπόκι και τις πατάτες – παρέχουν λίγες θερμίδες και αρκετή καλή διατροφή την οποία χρειάζεστε. Τα μικροθρεπτικά συστατικά , οι βιταμίνες και μέταλλα, στα λαχανικά είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη διαχείριση του βάρους, επειδή βοηθούν στον έλεγχο της όρεξης και υποστηρίζουν έναν υγιή μεταβολισμό.

Ξεκινήστε τρώγοντας περισσότερη πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι μια από τις πιο ευεργετικές τροφές που μπορείτε να φάτε για απώλεια λίπους. Βοηθά στη διατήρηση της άλιπης μάζας σας σε θερμιδικό έλλειμμα (βοηθώντας σας να διατηρήσετε τη δύναμη και τον μυϊκό σας τόνο) και η διατήρηση της άλιπης μάζας ενώ χάνετε βάρος συνήθως σημαίνει ότι είστε πιο επιρρεπείς στην απώλεια σωματικού λίπους!

Η πρωτεΐνη βοηθά επίσης στη μείωση της όρεξης και της λαχτάρας και είναι η πιο θερμογόνος μακροεντολή (που σημαίνει ότι καίτε περισσότερες θερμίδες χωνεύοντας πρωτεΐνες από λίπος ή υδατάνθρακες).

Ενώ η συνολική σας μακροδιατροφή μπορεί να παίξει βασικό ρόλο στην απώλεια λίπους, η πρωτεΐνη είναι η πιο σημαντική. Υπολογίστε πόσα γραμμάρια πρωτεΐνης χρειάζεστε κάθε μέρα και βάλτε ως προτεραιότητα να λαμβάνετε αυτήν την ποσότητα.

Επιπλέον οι κοιλιακοί σφίγγουν το δέρμα στην περιοχή και φέρνουν το αποθεωτικό αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Το παρακάτω 10λεπτο πρόγραμμα είναι σούπερ αποτελεσματικό! Μπορείτε να το ακολουθείτε 2 φορές την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μορφή άσκησης που σας ευχαριστεί καθώς αυτό θα ενισχύσει τους κοιλιακούς σας σε συνδυασμό με το δεκάλεπτο πρόγραμμα!

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr