Σπιτική συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη για απώλεια βάρους. Πως θα την φτιάξεις

Σπιτική συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη για απώλεια βάρους. Πως θα την φτιάξεις

Συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη: Εάν θέλετε να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης για να βελτιώσετε τη δίαιτά σας για απώλεια βάρους, γιατί να μην επιλέξετε πιο υγιεινή σπιτική σκόνη πρωτεΐνης

Σπιτική συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη με φυσικά συστατικά για απώλεια βάρους (Συνταγή μέσα)
Συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη: Η σπιτική σκόνη πρωτεΐνης είναι καλύτερη από αυτή που αγοράζεται στο κατάστημαistockΚαλύτερες ΣτιγμέςΑναζητάτε επιπλέον μέτρα για να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης;Δοκιμάστε σπιτική σκόνη πρωτεΐνης με όλα τα υγιεινά συστατικά.Δείτε το βίντεο της συνταγής για να φτιάξετε 2 γεύσεις πρωτεΐνης σε σκόνη.

Απεχθάνεστε τη γεύση του γάλακτος και μπορείτε να το έχετε μόνο αν είναι αρωματισμένο με άλλα συστατικά; Συχνά καταλήγουμε να προσθέτουμε σκόνες πρωτεΐνης που αγοράζονται από το κατάστημα που όντως προσδίδουν τη θρεπτική τους αξία, αλλά προσθέτουμε και τεχνητούς αρωματικούς παράγοντες και συντηρητικά.

Η σκόνη πρωτεΐνης, γενικά, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή μας, καθώς η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για διάφορες λειτουργίες του σώματος. Είτε πρόκειται για απώλεια βάρους, για την υγεία των οστών, για την ανοσία ή για την ενίσχυση της ενέργειας και του μεταβολισμού, η πρωτεΐνη λειτουργεί με πολλούς τρόπους για να φροντίσει την υγεία μας.

Εάν θέλετε να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης για να βελτιώσετε τη δίαιτά σας για απώλεια βάρους, γιατί να μην προτιμήσετε πιο υγιεινή σπιτική σκόνη πρωτεΐνης; Βρήκαμε ένα βίντεο από τη διατροφολόγο, Avanti Deshpande, στο κανάλι της στο YouTube που μας επιτρέπει να φτιάξουμε δύο είδη σκόνης πρωτεΐνης με σχεδόν τα ίδια συστατικά. Μπορείτε να φτιάξετε σκόνη πρωτεΐνης με γεύση ελαϊχί και σκόνη πρωτεΐνης με γεύση σοκολάτας με μια κίνηση.

Απώλεια βάρους: Πώς να φτιάξετε σκόνη πρωτεΐνης I

Σπιτική συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη

Καβουρδίζουμε αμύγδαλα και φιστίκια Αιγίνης και τα αλέθουμε σε χοντρή σκόνη.

Ψήστε ηλιόσπορους, σπόρους κολοκύθας και καρπούζι. τα αλέθουμε σε χοντρή σκόνη.

Ανακατέψτε τη σκόνη των σπόρων με τη σκόνη των ξηρών καρπών.

Στη συνέχεια, χωρίστε τα σε δύο μέρη.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη σκόνη ως κοινή βάση για να φτιάξετε τις δύο διαφορετικές γεύσεις σκόνης πρωτεΐνης.

Συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη Kesar elaichi: Όλοι γνωρίζουμε ότι το chana dal είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πρωτεΐνες μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά. Αλέστε το chana dal και προσθέστε τους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους σε σκόνη. αρωματίζουμε με σκόνη ελαϊχί ή/και σκόνη kesar.

Συνταγή πρωτεΐνης σε σκόνη σοκολάτας: Πάρτε τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους σε σκόνη. Προσθέστε λίγο αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη και σκόνη κακάο . Η σκόνη πρωτεΐνης σοκολάτας είναι έτοιμη!
Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτές τις σκόνες πρωτεΐνης σε ένα γυάλινο βάζο για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής τους.

Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας από τη σκόνη και προσθέστε τη σε ένα ποτήρι γάλα ή σε άλλα τρόφιμα και ποτά της επιλογής σας.
Δείτε το πλήρες βίντεο της συνταγής εδώ:

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr