Οι μαύροι κύκλοι σβήνουν με αυτό τον τρόπο.

Οι μαύροι κύκλοι σβήνουν με αυτό τον τρόπο.

Κι όμως, αυτά τα 3 hacks σβήνουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
Αυτά τα hacks αξίζουν τη προσοχή σου!

Νίνα Μουσούρη

Κι όμως, αυτά τα 3 hacks σβήνουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
Είτε δεν κοιμάστε αρκετά τη νύχτα, είτε παλεύετε με αλλεργίες, υπάρχει μια σειρά από λόγους που μπορεί να προκαλέσουν τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μας, αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Υπάρχουν πολλές λύσεις εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων τριών θεραπειών που σύμφωνα με τους skincare experts αξίζουν πραγματικά μια θέση στην ιεροτελεστία ομορφιάς που ακολουθούμε.

Κρύα κομπρέσα με αγγούρια ή φακελάκια τσαγιού

Πιθανότατα έχετε δει μια σκηνή σε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή όπου ένας χαρακτήρας που κάνει μια περιποίηση ή spa έχει φέτες αγγουριού στα μάτια του. Όπως αποδεικνύεται, αυτή η μέθοδος μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει για να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια! Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ένας τύπος κρύας κομπρέσας που θα βοηθήσει στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, τα κρύα φακελάκια τσαγιού ή τα αγγούρια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα καθώς είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το γνώριζες εσύ;

hacks
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για τα αγγούρια, είναι τα κόψουμε σε φέτες και να τα εφαρμόσουμε. Γυρίζουμε το κεφάλι πίσω, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τα δροσερά δροσιστικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τα φακελάκια τσαγιού; επιλέγουμε μια ποικιλία με καφεΐνη – η καφεΐνη είναι το ειδικό συστατικό που θα βοηθήσει στην εξάλειψη του πρηξίματος-, ζεσταίνουμε τα φακελάκια τσαγιού σε ζεστό νερό και μετά τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για δέκα λεπτά πριν τα βάλουμε στα μάτια μας. Αφήνουμε τα κρύα υγρά φακελάκια τσαγιού στα μάτια για περίπου πέντε λεπτά και μετά ξεπλένουμε την περιοχή με κρύο νερό, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Αμυγδαλέλαιο

Yπάρχει και ένα ακόμα συστατικό που μπορούμε που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων. Ποιο είναι αυτό; Το αμυγδαλέλαιο. Σύμφωνα με skin experts, τα λάδια μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους. Πριν από τον ύπνο, είναι σημαντικό να ξεπλύνουμε την περιοχή με κρύο νερό και να κάνουμε απαλό μασάζ με λάδια όπως αμυγδαλέλαιο που μπορούν να καταπραΰνουν το σκούρο χρώμα. Αυτή είναι η μυστική συμβουλή

Τι κάνει το αμυγδαλέλαιο τόσο αποτελεσματικό; Η δράση του σχετίζεται με το γεγονός ότι περιέχει τόσο βιταμίνη Ε όσο και βιταμίνη Κ, οι οποίες, όταν συνδυάζονται μαζί, συμβάλλουν στη συστολή των διεσταλμένων αγγείων στις δακρυϊκές κοιλότητες και όλα αυτά χωρίς να ερεθίζουν τον φραγμό του δέρματος.

Κρέμες ματιών

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι οι δοκιμασμένες και δραστικές κρέμα ματιών. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια πιο τυπική επιλογή από τις πιο φυσικές θεραπείες στο σπίτι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να συμβάλει δραστικά κατά των μαύρων κύκλων. Ιδανικά, εάν θέλουμε να φωτίσουμε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτιαμπορούμε να επιλέξουμε κρέμες ματιών με καφεΐνη και βιταμίνη Κ . Η καφεΐνη βοηθά στην πρόληψη των πρησμένων ματιών, στη μείωση της εμφάνισης τους, αλλά και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να ερχόμαστε αντιμέτωπες με τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Από γενετικά έως προβλήματα ύπνου και έλλειψη σιδήρου, μπορεί να ευθύνονται πολλά και όσα προϊόντα και να δοκιμάσουμε, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταφέρουμε να ξεπεράσουμε εντελώς το πρόβλημα. Ωστόσο, όλα αυτά τα εγκεκριμένα από τους ειδικούς hacks αξίζουν σίγουρα, και μπορούν να κάνουν θαύματα στο να φωτίσουν αισθητά τα μάτια μας.

elle.gr

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr