Ιδανική αναπλαστική συνταγή για τις ραγάδες του στήθους.

Ιδανική αναπλαστική συνταγή για τις ραγάδες του στήθους.

Πως θα φτιάξετε το λάδι που εξαφανίζει τις ραγάδες στο στήθος.

 

Λάδι για να εξαφανίσετε τις ραγάδες στο στήθος

-20ml λάδι καρύδας

-10ml λάδι τζοτζόμπα

-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο από ρόδο

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ.

Όταν το απλώνετε στο πρόσωπό ή το σώμα σας, το λάδι jojoba μιμείται το σμήγμα του δέρματος και εξισορροπεί την επιδερμίδα, προσθέτοντας περισσότερο σμήγμα όπου χρειάζεται και μειώνοντας την παραγωγή του όπου δεν χρειάζεται.  Επειδή είναι η τέλεια ενυδατική κρέμα, η Jojoba μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της εμφάνισης της γήρανσης και να βοηθήσει στο ξεθώριασμα των γραμμών του σώματος, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Σε δερματολογικές δοκιμές, αποδείχθηκε ότι το λάδι Jojoba αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και το αποτέλεσμα ήταν ακόμα παρόν όσο περνούσε ο καιρός. Οι δοκιμές έδειξαν επίσης ότι η συνεχής χρήση του ελαίου Jojoba είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιφανειακών γραμμών του προσώπου.

Το λάδι Jojoba συνιστάται για άτομα με ευαίσθητο δέρμα (συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης και του εκζέματος) λόγω της απαλής φύσης του. Η εφαρμογή του ελαίου Jojoba σε ταλαιπωρημένο δέρμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των εξάρσεων. Το έλαιο jojoba είναι φορτωμένο με αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες Α και Ε, και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι απαραίτητα συστατικά του φραγμού του δέρματος. Λειτουργεί επίσης ως υγραντικό, που σημαίνει ότι δρα για να συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα. 

Γιατί το λάδι τριαντάφυλλου είναι καλό για το δέρμα σας; Όχι μόνο μπορείτε να αισθάνεστε καλά με τις φυσικές ιδιότητες του  ελαίου τριαντάφυλλου, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να ομορφύνετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας! Θα σας βοηθήσει επίσης να μειώσετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, ώστε να απολαύσετε το γλυκό άρωμα και να αισθάνεστε τόσο φρέσκοι όσο ένα λουλούδι! Ενυδατώνει πλήρως.

Θεραπεύει τα σπασίματα του δέρματος και αυξάνει την συνοχή του. Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Dermatological Treatment διαπίστωσε ότι μια κρέμα που περιέχει 5% έλαιο τριαντάφυλλου Damask ήταν επίσης αποτελεσματική στη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών σε μια ομάδα γυναικών με ξηρό δέρμα. Μια άλλη μελέτη σε μια ομάδα γυναικών με γερασμένο δέρμα (που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology) διαπίστωσε ότι μια κρέμα που περιέχει 2% έλαιο τριαντάφυλλου  ήταν αποτελεσματική στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Η λεβάντα με τις άπειρες ιδιότητες είναι γνωστό ότι κάνει καλό στις ουλές του δέρματος. Το λάδι καρύδας επίσης,  προσφέρει λεία επιδερμίδα και αυξάνει την αντιγήρανση πολεμώντας την γήρανση και στο μέλλον.

Πως θα παρασκευάσετε το λαδάκι σας για τις ραγάδες του στήθους.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα δοχείο με σταγονόμετρο.

Ανακινούμε καλά και χρησιμοποιούμε 2-3 σταγόνες λαδιού σε κάθε μαστό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Δεν χρησιμοποιούμε το λάδι αυτό σε περίοδο θηλασμού.

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr