Απώλεια Βάρους: 5 Εκπληκτικές Συνταγές Τσαγιού Αποτοξίνωσης Για Να Αυξήσετε Το Μεταβολισμό Σας

Απώλεια Βάρους: 5 Εκπληκτικές Συνταγές Τσαγιού Αποτοξίνωσης Για Να Αυξήσετε Το Μεταβολισμό Σας

Σκοπεύετε να μπείτε σε μια ρουτίνα αποτοξίνωσης πολύ σύντομα;  Δεν χρειάζεστε εξωτικά συστατικά για να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι αποτοξίνωσης για απώλεια βάρους… το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά βότανα και βασικά μπαχαρικά κουζίνας.

Σε ποιον δεν αρέσει να πίνει ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι το πρωί και το σούρουπο; Το τσάι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα σε όλο τον κόσμο. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη στο τσάι είναι επίσης μια καλή πηγή ενέργειας. 

Το συνηθισμένο τσάι σας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος της κοιλιάς; Ναι, εμπλουτίστε το κανονικό σας δυναμωτικό ποτό με λίγα εύκολα διαθέσιμα συστατικά από την κουζίνα και τον κήπο σας για να επιταχύνετε τη διαδικασία απώλειας βάρους.

Η απώλεια βάρους δεν είναι ένα εύκολο ταξίδι και απαιτεί πολλή προπόνηση και δίαιτα, αλλά αφήνει το σώμα σας κουρασμένο και εξαντλημένο – αυτή ακριβώς τη στιγμή θέλουμε να δοκιμάσετε τις αγαπημένες μας συνταγές τσαγιού αποτοξίνωσης για απώλεια βάρους και να χάσετε κιλά σε χρόνο μηδέν.

Μπορείτε να πιείτε αυτά τα τσάγια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και  θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε λεπτή κοιλιά.  Η αποτοξίνωση είναι πολύ σημαντική για όλους τους ανθρώπους που έχουν επίγνωση της υγείας τους, καθώς σας βοηθά να απαλλαγείτε από τις βλαβερές τοξίνες από το σώμα σας. 

Τζίντζερ-Πράσινο Τσάι Αποτοξίνωσης Λεμόνι για απώλεια βάρους
Η πρώτη συνταγή τσαγιού αδυνατίσματος είναι μια από τις πιο αγαπημένες και βασικές για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Χρειάζεστε πολύ λίγα συστατικά για αυτό το εκπληκτικό τσάι αποτοξίνωσης.

Συστατικά που απαιτούνται:
1. Πράσινο τσάι (μπορείτε είτε να επιλέξετε το καλύτερο φακελάκι πράσινου τσαγιού είτε να επιλέξετε και μερικά φρέσκα φύλλα πράσινου τσαγιού)

2. Χυμός λεμονιού (φροντίστε να προσθέσετε μόνο δωρεάν χυμό λεμονιού όταν βρίσκεστε στο ταξίδι απώλειας βάρους)

3. Λίγο φρεσκοτριμμένο χυμό τζίντζερ

Πώς να φτιάξετε αυτό το τσάι για απώλεια βάρους
1. Πάρτε μια κατσαρόλα και προσθέστε ένα φλιτζάνι νερό. Αφήστε το να έρθει στο σημείο βρασμού του. Τώρα προσθέστε φρεσκοτριμμένο χυμό τζίντζερ. Το βράζουμε για λίγα λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα φύλλα πράσινου τσαγιού ή τα φακελάκια πράσινου τσαγιού. Καλύψτε με καπάκι και κρατήστε το. Τώρα πάρτε την αγαπημένη σας κούπα τσαγιού, ρίξτε το στραγγισμένο τσάι και προσθέστε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε αυτό.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες μέλι ή σιρόπι σφενδάμου ανάλογα με το γούστο σας. Αλλά, μην προσθέτετε ζάχαρη ή στέβια σε αυτό το ρόφημα.

Ας περάσουμε στην επόμενη συνταγή τσαγιού για απώλεια βάρους.

Μέντα-Πράσινο Τσάι για Καύση λίπους στην κοιλιά
Τα φύλλα μέντας είναι εξαιρετικά καλά για κάποιον που προσπαθεί να χάσει βάρος. Μπορείτε να βρείτε αυτό το βότανο σχεδόν παντού και εμπιστευτείτε μας, μπορεί πραγματικά να κάψει γρήγορα το επίμονο λίπος της κοιλιάς .

Για να φτιάξετε αυτό το τσάι θα χρειαστείτε αυτά τα μπαχαρικά από το ντουλάπι σας.

Συστατικά που απαιτούνται:
1. Φύλλα φρέσκιας μέντας

2. Φρεσκοτριμμένοι κόκκοι πιπεριού

3. Μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)

Πώς να φτιάξετε αυτό το τσάι αποτοξίνωσης που καίει λίπος

Παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το απαιτούμενο φλιτζάνι νερό. Φέρτε το νερό να βράσει. Τώρα προσθέστε μερικά φύλλα φρέσκου μέντας και βράστε το για λίγη ώρα ακόμα. Θα δείτε σιγά σιγά το νερό να αλλάζει χρώμα. Προσθέστε τους φρεσκοτριμμένους κόκκους πιπεριού στο βραστό νερό. Το βράζουμε για 5-10 δευτερόλεπτα. Σβήνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με καπάκι και το αφήνουμε να κάτσει. Σουρώστε το ρόφημα σε μια κούπα τσαγιού και απολαύστε το καλύτερο πράσινο τσάι αποτοξίνωσης. Το μείγμα μέντας και πιπεριού βοηθά επίσης στη διαχείριση πεπτικών προβλημάτων. Διατηρεί το εσωτερικό σας απαλλαγμένο από τοξικά και σας βοηθά να χάσετε βάρος πιο γρήγορα . Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μέλι ή σιρόπι σφενδάμου αλλά θα σας προτείναμε να μην το κάνετε.

Πράσινο τσάι αποτοξίνωσης λεμόνι-κανέλα για απώλεια βάρους
Το λεμόνι είναι μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης C. Είναι πλούσιο σε απαραίτητες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που κάνουν θαύματα στον οργανισμό σας αποβάλλοντας τις τοξίνες. Τα κιτρικά φρούτα είναι γνωστά για τις ιδιότητες απώλειας βάρους και γι’ αυτό θέλουμε να δοκιμάσετε αυτήν την εύκολη και γρήγορη συνταγή τσαγιού για απώλεια βάρους.

Συστατικά που απαιτούνται:
1. Φρέσκος χυμός λεμονιού

2. Φρεσκοαλεσμένη βιολογική κανέλα

3. Φύλλα ή φακελάκια πράσινου τσαγιού (κατά προτίμηση)

Αυτό είναι όλο η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη και απαιτεί μόνο τρία εύκολα διαθέσιμα υλικά. Εμπιστευτείτε μας, ο ρυθμός του μεταβολισμού σας θα σημειώσει άλμα με αυτή τη συνταγή τσαγιού.

Πώς να φτιάξετε αυτό το τσάι για απώλεια βάρους
Παίρνουμε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένη κανέλα σε σκόνη στο βραστό νερό και αφήστε το να βράσει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη. Σβήνουμε τη φωτιά προσθέτουμε τα φύλλα πράσινου τσαγιού ή το φακελάκι πράσινου τσαγιού, σκεπάζουμε με το καπάκι. Τώρα στραγγίστε το τσάι και προσθέστε λίγο φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε αυτό. Voila το τσάι αποτοξίνωσης σας είναι έτοιμο να το πιείτε.

Τσάι αποτοξίνωσης με κουρκούμη με κανέλα
Έχετε ακούσει για τσάι με κουρκουμά; Ο κουρκουμάς είναι ένα από τα καλύτερα αντιφλεγμονώδη μπαχαρικά που είναι εύκολα διαθέσιμο σχεδόν σε κάθε κουζίνα. Ο latte με κουρκουμά και το τσάι είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή ροφήματα . Σήμερα, θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το βασικό συστατικό για να φτιάξουμε ένα τσάι αποτοξίνωσης για απώλεια βάρους.

Συστατικά που απαιτούνται:
1. Βιολογική σκόνη κουρκουμά

2. ξυλάκι κανέλας μιας ίντσας (προτιμήστε να χρησιμοποιείτε βιολογικά μπαχαρικά)

3. Μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)

4. Φρεσκοαλεσμένοι κόκκοι μαύρου πιπεριού

Πώς να φτιάξετε αυτό το τσάι αποτοξίνωσης για απώλεια βάρους
Παίρνουμε ένα κατσαρολάι, προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει. Τώρα προσθέστε οργανική σκόνη κουρκουμά σε αυτό. Βάλτε ραβδί κανέλας μιας ίντσας πάνω του. Τώρα προσθέστε λίγους φρεσκοτριμμένους κόκκους μαύρου πιπεριού και βράστε τα όλα για λίγη ώρα ακόμα. Σούρωσε το τσάι και το voila! Το τσάι σας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος της κοιλιάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βιολογικό ωμό μέλι και αγνό σιρόπι σφενδάμου.

Συνταγή πράσινου τσαγιού για αποτοξίνωση με βότανα
Σχεδόν όλα τα τσάγια που αναφέρονται παραπάνω είναι φυτικά, αλλά αυτό είναι το απόλυτο. 

Συστατικά που απαιτούνται:
1. Λίγα φύλλα φρέσκιας μέντας

2. Φύλλα Tulsi (ιερός βασιλικός)

3. Αλεσμένη κανέλα σε σκόνη

4. Φρεσκοτριμμένο τζίντζερ

5. Ακατέργαστο βιολογικό μέλι ή στέβια

6. Φρεσκοαλεσμένοι κόκκοι μαύρου πιπεριού

7. Φύλλα δάφνης

8. Φύλλα πράσινου τσαγιού

Πώς να φτιάξετε αυτό το τσάι
Πάρτε ένα κατσαρολάι και προσθέστε νερό . Το αφήνετε να πάρει μια βράση. Τώρα προσθέστε ένα ένα τα φύλλα δάφνης, τα φύλλα μέντας, τα φύλλα τούλι (ιερός βασιλικός), αλεσμένη κανέλα σε σκόνη, φρεσκοτριμμένο τζίντζερ, αλεσμένους κόκκους μαύρου πιπεριού. Βράζουμε τα πάντα καλά. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε μερικά φύλλα πράσινου τσαγιού. Καλύψτε το καπάκι. Στραγγίστε το τσάι και προσθέστε λίγο ωμό μέλι ή στέβια. Το πράσινο τσάι αποτοξίνωσης είναι απολύτως έτοιμο.

Το πράσινο τσάι αποτοξίνωσης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες από το σώμα σας. Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού όχι μόνο βοηθά στην καύση του επίμονου λίπους της κοιλιάς αλλά μειώνει επίσης τον κίνδυνο πολλών χρόνιων ασθενειών. Επιλέξτε την αγαπημένη σας συνταγή για πράσινο τσάι και ενεργοποιήστε υναμιά τον μεταβολισμό σας.

www.thehealthsite.com

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr