Απενεργοποιήθηκε το έντερο σας; Ρουτίνα 3 ημερών για επαναφορά εντέρου και καθάρισμα του οργανισμού.

Απενεργοποιήθηκε το έντερο σας; Ρουτίνα 3 ημερών για επαναφορά εντέρου και καθάρισμα του οργανισμού.

Πόσο ωραίο θα ήταν αν μπορούσαμε να λάβουμε μια εκ των προτέρων ειδοποίηση από το σώμα μας με οδηγίες που να λένε: «Εντάξει, ετοιμάσου γιατί αύριο, μπορεί να αισθανθείς πρόβλημα στο έντερο» Για οποιονδήποτε λόγο, είτε πάσχετε από μια τροφική ασθένεια, την έναρξη ενός ιού ή ένα από τα διάφορα ζητήματα υγείας του εντέρου με τα οποία πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες, υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε την υγεία του εντέρου σας σε έλεγχο. Το ένα είναι να μειώσετε οτιδήποτε φλεγμονώδες, το άλλο είναι να εισαγάγετε ηρεμιστικές δυνάμεις που περιέχουν τα καλύτερα δυνατά βακτήρια για να βοηθήσετε στη δημιουργία ισορροπίας στο έντερο.

Η ρουτίνα 3 ημερών για καλύτερη υγεία του εντέρου
Δοκιμάστε αυτόν τον τύπο πρωτοκόλλου για τουλάχιστον 1-3 ημέρες και σκεφτείτε να ενσωματώσετε κάποιες από τις αλλαγές που κάνατε πέρα ​​από αυτό το διάστημα. Συνολικά, η καλύτερη μορφή θεραπείας ή/και πρόληψης για τη σωστή υγεία του εντέρου (θυμηθείτε ότι το 70% του ανοσοποιητικού σας συστήματος βρίσκεται στο έντερό σας!) είναι να μάθετε περισσότερα για τα γονίδιά σας , ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε ένα ακριβές σχέδιο που είναι κατάλληλο για εσάς – μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή όταν μάθετε πώς να φιμώνετε τα κακά γονίδια και να ενεργοποιείτε τα καλά!

ΚΑΤΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ | Όταν ξυπνάτε για πρώτη φορά, το αίμα σας είναι πιο όξινο μετά από μια νύχτα καθαρισμού και αποκατάστασης. Το σώμα σας είναι επίσης αφυδατωμένο. Η μικροχλωρίδα στα έντερα σας χρειάζεται επίσης νερό, γι’ αυτό πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι καθαρό φιλτραρισμένο νερό πλούσιο σε μέταλλα. Πιείτε ένα δεύτερο ποτήρι αμέσως μετά.
Με αυτό το δεύτερο ποτήρι μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε πρωινά συμπληρώματα. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να προσθέσετε στο νερό σας ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα . Για να τονώσετε τη φυσική περισταλτική δράση στα έντερά σας, ώστε να έχετε πρωινή αποβολή, πιείτε επίσης 8 ουγγιές ζεστό νερό με το χυμό ενός λεμονιού. Εάν θέλετε να αναμίξετε επίσης μηλόξυδο με λεμόνι και νερό, αυτό έχει το εκπληκτικό αποτέλεσμα να αλκαλοποιεί γρήγορα το σώμα.

Θεραπευτικό Πρωινό Ενεργειακό Ποτό
Αφού πιείτε το πρωινό σας καθαριστικό νερό με λεμόνι, ενυδατώστε και αλκαλοποιήστε το σώμα σας με ένα υγιεινό, δυναμωτικό ρόφημα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα γρήγορο νόστιμο πρωινό ενεργειακό ρόφημα με:

4 ουγγιές κεφίρ νεαρής καρύδας ή 2 ουγκιές. προβιοτικού ροφήματος
4 ουγγιές νερό
1 μεζούρα Vitality SuperGreen (συμπλήρωμα αποκατάστασης εντέρου)
2 μεζούρες προβιοτική πρωτεΐνη

Με αυτό το πρωινό ενεργειακό ρόφημα, θα προσθέσετε ωφέλιμα προβιοτικά στο πεπτικό σας σύστημα, θα δημιουργήσετε περισσότερο αλκαλικό αίμα και θα δώσετε στο σώμα σας κάποια εύκολα εύπεπτη πρωτεΐνη που έχει νόστιμη γεύση.

Φροντίστε να πίνετε αργά και αφήστε τη διαδικασία της πέψης να ξεκινήσει στο στόμα σας. Εάν θέλετε απλώς να πιείτε ένα προβιοτικό ρόφημα χωρίς τίποτα άλλο, απλώς πιείτε 2 ουγγιές μία ή δύο φορές την ημέρα – εξακολουθούν να υπάρχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία και την ενέργειά σας στο πεπτικό σύστημα.

ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ | Μόλις νιώσετε τα σήματα πείνας του σώματός σας, ήρθε η ώρα να φάτε το πρώτο σας γεύμα της ημέρας. Για μερικούς ανθρώπους αυτό συμβαίνει νωρίς, ενώ για άλλους όχι μέχρι τις 11 το πρωί.
Τα τοπικά αυγά που εκτρέφονται σε βοσκοτόπια αποτελούν ένα υπέροχο πρωινό και παρέχουν απαραίτητα λιπαρά οξέα και υγιεινές πρωτεΐνες. Συνδυάζονται καλά με όλα τα είδη ζυμωμένων, μαγειρεμένων και ωμών λαχανικών . Προτιμήστε να μαγειρέψετε τα αυγά σας «μαλακά». Δεν θέλετε ποτέ να μαγειρέψετε υπερβολικά τις πρωτεΐνες, διαφορετικά γίνονται δύσκολες στην πέψη – και στη συνέχεια προσθέστε τις δικές σας παραλλαγές.

ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ | Το μεσημεριανό σας γεύμα θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο της ημέρας σας, καθώς τότε η «πεπτική φωτιά» σας είναι πιο δυνατή (μεταξύ 10 π.μ. – 2 μ.μ.). Αυτή είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για το γεύμα σας με ζωικές πρωτεΐνες.

Δοκιμάστε μπιφτέκια γαλοπούλας με σάλτσα γλυκιάς μουστάρδας με την αγαπημένη σας πράσινη σαλάτα και λαχανικά . Ψάξτε για βιολογικά κρέατα που τρέφονται με χόρτο.

Εάν δεν τρώτε ζωική πρωτεΐνη, δοκιμάστε να σοτάρετε τα αγαπημένα σας λαχανικά και να τα σερβίρετε με σπόρους που μοιάζουν με κόκκους, όπως κινόα φαγόπυρου, κεχρί ή δοκιμάστε κάποια σούπα miso, σούπα φακές ή ωμό σασίμι.

ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ PICK ME UP | Όταν νιώθετε αυτή την απογευματινή πτώση, αντισταθείτε στην επιθυμία να ψάξετε για ζάχαρη και καφεΐνη που παράγει οξύ!

Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε το Vitality SuperGreen αναμεμειγμένο με νερό ή το αγαπημένο σας προβιοτικό ρόφημα . Αυτό το ρόφημα θα προσφέρει ενυδάτωση (η αφυδάτωση είναι ενεργειακός παράγοντας), θα αλκαλοποιήσει το αίμα σας, θα θεραπεύσει το έντερό σας ΚΑΙ θα προσφέρει υγιή προβιοτικά για μια συνολική φυσική τόνωση της ενέργειας!

Ή ακόμα και τα φρέσκα αμύγδαλα είναι εξαιρετική «τροφή για τον εγκέφαλο». (Εάν έχετε ιό ή γνωστούς ιούς στο σώμα σας, τα αμύγδαλα δεν θα ήταν καλή επιλογή.)

Ένα άλλο σνακ μπορεί να είναι το ρολό γαλοπούλας γεμάτο με καλλιεργημένα λαχανικά. Ή αν δεν θέλετε ξανά πρωτεΐνη, δοκιμάστε βιολογικά τσιπς μπλε καλαμποκιού βουτηγμένα σε καλλιεργημένα λαχανικά. Το σπιτικό κεφίρ (κεφίρ νεαρής καρύδας ως εναλλακτική λύση που δεν προέρχεται από γαλακτοκομικά) μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή που παρέχει καλά βακτήρια στο έντερο.

ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ | Το βραδινό σας γεύμα πρέπει να είναι ελαφρύ και εύπεπτο, επομένως είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από βαριά φαγητά και παραδοσιακά γεύματα με επίκεντρο το κρέας.

Ένα γεύμα με βάση τα δημητριακά είναι ιδανικό γιατί είναι εύκολο στην πέψη και τα θρεπτικά συστατικά των δημητριακών παρέχουν μια ηρεμιστική δράση, βοηθώντας σας να κοιμάστε καλύτερα. Μια σαλάτα με κινόα  (εξετάστε το ενδεχόμενο να αφαιρέσετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα) είναι μια εξαιρετική σαλάτα δείπνου με βάση τα δημητριακά για να φάτε κατά τους θερμότερους μήνες. Μην ξεχνάτε και αυτή την αρχή 80/20!

ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΥΜΑΤΩΝ | Δεδομένου ότι είναι καλύτερο να μην πίνετε πολλά υγρά κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας (αραιώνει τα γαστρικά υγρά σας), φροντίστε να ενυδατώνεστε όλη την ημέρα. Εκτός από τα δύο ποτήρια που πίνετε όταν ξυπνάτε για πρώτη φορά, βρείτε χρόνο να πιείτε περίπου 6 ακόμα ποτήρια καθαρό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι τα καταφέρνουν καλά ιδιαίτερα με το ανθρακούχο μεταλλικό νερό. Για πολλούς ανθρώπους μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της πέψης. Θα πρέπει να πειραματιστείτε και να αποφασίσετε αν είναι καλό για εσάς ή όχι. Λίγος φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού με στέβια είναι ένας αναζωογονητικός τρόπος για να αποκτήσετε την ημερήσια πρόσληψη νερού, ειδικά τους ζεστούς μήνες. (Με τη Στέβια, προσέξτε να μην το παρακάνετε – μπορεί να επηρεάσει την ορμονική ισορροπία)

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε επίσης να πίνετε πράσινο τσάι ή μαύρο τσάι  με στέβια, ή άλλο γλυκαντικό , φιλτραρισμένο νερό, καθώς και ποτά που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως κεφίρ καρύδας ή προβιοτικά ροφήματα.

6 υγιεινές συνήθειες που πρέπει να έχετε κατά νου
Για να επανέλθει η ισορροπία στο μικροβίωμα, η εστίαση πρέπει να είναι στο έντερο και το ανοσοποιητικό σύστημα, τα οποία λειτουργούν συνεργιστικά. Η ιδέα είναι να φέρετε το σώμα σε μια ισορροπημένη κατάσταση και να μειώσετε τη φλεγμονή εισάγοντας μερικά ή όλα τα ακόλουθα:

01 | ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Προσθέστε τα σωστά καλλιεργημένα τρόφιμα και ποτά με τη σωστή ισορροπία βακτηρίων και μαγιάς σε μια δίαιτα. Τρώτε πολλά ωμά, φρέσκα ή καλλιεργημένα λαχανικά. Τα προβιοτικά σε τρόφιμα και ποτά που έχουν υποστεί ζύμωση αυξάνουν τη βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών σε όλα τα τρόφιμα που τρώτε εκατοντάδες φορές. Η ζύμωση επίσης προ-χωνεύει τα θρεπτικά συστατικά για εσάς.

Τα τρόφιμα και τα ποτά που έχουν υποστεί ζύμωση είναι πολύ καλύτερα από τα συμπληρώματα. Πολλά προϊόντα μαζικής παραγωγής (όπως το γιαούρτι) ισχυρίζονται υψηλούς αριθμούς CFU (μονάδες σχηματισμού αποικιών), αλλά δεν προσφέρουν πάντα τους τύπους ή τους συνδυασμούς προβιοτικών που ταιριάζουν ιδανικά στο ανθρώπινο έντερο.

Η ζύμωση δεν χρησιμοποιεί θερμότητα. Τα μη παστεριωμένα τρόφιμα και ποτά που έχουν υποστεί ζύμωση διατηρούν τα ζωτικά ένζυμα, τα θρεπτικά συστατικά και τα αμινοξέα τους που διαφορετικά μπορούν να καταστραφούν από τη θερμότητα στη διαδικασία παστερίωσης άλλων προβιοτικών τροφών, όπως το γιαούρτι.

Μια σημείωση για όσους έχουν SIBO: φτιάξτε ένα smoothie λαχανικών για ευκολότερη πέψη (χωρίς κρεμμύδι ή σκόρδο). Τα καλλιεργημένα λαχανικά δεν θα είναι καλά αυτή τη στιγμή – τα καλλιεργημένα λαχανικά δεν είναι καλά ούτε για όσους έχουν προβλήματα ισταμίνης – εδώ μπορεί να παίξει μια μεμονωμένη γενετική παραλλαγή.

02 | ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΟΞΙΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Περιορίστε όλα τα όξινα τρόφιμα για σύντομο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των ζωικών πρωτεϊνών, των δημητριακών, της ζάχαρης (συμπεριλαμβανομένων των φρούτων), των προϊόντων από αλεύρι, των ξηρών καρπών και των σπόρων.

03 | ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΣΑ Νηστεία Οι περίοδοι νηστείας (γνωστή και ως περιορισμένη χρονική νηστεία ή διαλείπουσα νηστεία) μπορεί να βοηθήσουν στη διατήρηση των ιών υπό έλεγχο και στην επίλυση της φλεγμονής. Κατά τη διάρκεια αυτής συμβαίνει η αυτοφαγία που είναι ο τρόπος του σώματος να ανακυκλώνει τα καλά και να απαλλαγεί από τα κακά.

04 | ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΥΣΜΑ Τα κλύσματα μπορούν να είναι εξαιρετικά ωφέλιμα. Αυτό που αποβάλλετε είναι τοξικό και οι τοξίνες μπορεί να επηρεάσουν το σώμα. Επισκεφτείτε έναν καλά εκπαιδευμένο θεραπευτή του παχέος εντέρου εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό μόνοι σας στο σπίτι.

05 | ΠΡΟΣΘΗΚΗ FULVIC MINERALS Εισάγετε fulvic/humic μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα, καθώς καίγονται πολύ γρήγορα στο έντερο.

3 καθημερινά συμπληρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε
ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΓΟΥΣ ΣΑΣ | Ίσως φάγατε κάτι με κακά βακτήρια και έχετε πάθει τροφική δηλητηρίαση. Οι φάγοι προστατεύουν το πεπτικό σύστημα από τα τροφιμογενή παθογόνα. Οι βακτηριοφάγοι επιτίθενται αποκλειστικά στα παθογόνα του εντέρου και αφήνουν την υγιή χλωρίδα του εντέρου σε πλήρη διακριτικότητα – καθαρίζοντας το έντερο, το ουροποιητικό σύστημα και το κανάλι γέννησης για να αποκαταστήσουν την τάξη και να προωθήσουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Μάλιστα, η έρευνα δείχνει ότι το γονιδίωμα του βακτηριοφάγου, του Τ4, για παράδειγμα, έχει τα γονίδια για να σκοτώσει το παθογόνο E. coli.

Οι φάγοι δρουν γρήγορα και είναι αποτελεσματικοί έναντι των ευαίσθητων στα αντιβιοτικά και των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά βακτηρίων και διαταράσσουν τα βακτηριακά βιομεμβράνες που μπορούν να απενεργοποιήσουν τη θεραπεία. Πρωτοπόροι στην Ευρώπη πριν από την εμφάνιση των αντιβιοτικών, ορισμένοι βακτηριοφάγοι στοχεύουν επιλεκτικά συγκεκριμένα, επιβλαβή βακτήρια, ενώ αφήνουν τα ευεργετικά μικρόβια να ανθίσουν. Αυτό είναι ένα από τα πιο σχετικά εργαλεία για τη θεραπεία των κακών βακτηρίων, καθώς τα καλά βακτήρια στο έντερο σας περιορίζουν φυσικά την ανάπτυξη άλλων επιβλαβών βακτηρίων.

ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ | Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Ethnopharmacology έδειξε ότι τα αιθέρια έλαια από λεμονόχορτο και γαρύφαλλο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για να ξεπεράσουν το σκληρό βιοφίλμ που κρύβει πίσω του η Candida. Τα βακτήρια και η μαγιά δεν αναπτύσσουν αντίσταση στα βότανα και τα έλαιά τους.

Η Candida είναι μια μαγιά που ζει φυσικά στο σώμα. Δυστυχώς, πολλοί δεν γνωρίζουν καν ότι μπορεί να έχουν υπερανάπτυξή του που μπορεί να οδηγήσει σε συστημική υπερανάπτυξη και πλήθος προβλημάτων.

Τα μικρόβια είναι καλά στην κατασκευή μιας ισχυρής, γλοιώδους ουσίας γύρω τους που ονομάζεται βιοφίλμ. Το Biofilm είναι μια σκληρή λάσπη που μπορεί να φιλοξενήσει Candida, παράσιτα και άλλα μικρόβια που προκαλούν ασθένειες. Καθώς σχηματίζονται αποικίες Candida και εναποθέτουν περισσότερο βιοφίλμ, αυτός ο κολλώδεις χυμός προστατεύει τη μαγιά και υποστηρίζει την ανάπτυξή της.

Εκτός από το λεμονόχορτο και το γαρύφαλλο, προηγούμενες μελέτες έχουν βρει ότι τα αιθέρια έλαια θυμαριού, πατσουλί και κέδρου μπορούν επίσης να αναστείλουν την ανάπτυξη της Candida.

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και μια υγιής εσωτερική οικολογία κρατούν υπό έλεγχο τη μαγιά Candida και την εμποδίζουν να καταλάβει το περιβάλλον της.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

 Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

 Ορός χαβιαριού. Serum σε τιμή γνωριμίας!

Έλαιο Σπόρων Ροδιού: (Το Ελιξίριο Της Νιότης – Ειδική Τιμή).

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr