Οι πλαστικοί χειρουργοί, συστήνουν: Η μία βιταμίνη που πρέπει να παίρνετε κάθε πρωί για το χαλαρωμένο δέρμα.

Οι πλαστικοί χειρουργοί, συστήνουν: Η μία βιταμίνη που πρέπει να παίρνετε κάθε πρωί για το χαλαρωμένο δέρμα.

Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας περνάει από διάφορες αλλαγές. μπορεί να εμφανίσουμε αραιά μαλλιά , σκούρες κηλίδες στην επιδερμίδα μας και ξηρό δέρμα. Η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος είναι ένα ακόμη ατυχές αποτέλεσμα της γήρανσης που οι περισσότεροι άνθρωποι θα βιώσουν κάποια στιγμή καθώς μεγαλώνουν. Ωστόσο, υπάρχουν ευτυχώς μερικοί τρόποι για να διατηρήσετε το δέρμα σας όσο πιο σφιχτό γίνεται και ακόμη και να αντιστρέψετε τη χαλάρωση — και αυτό περιλαμβάνει τη θρέψη του σώματός σας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που αγαπά το δέρμα σας με τα σωστά συμπληρώματα.

Για να ανακαλύψουμε τις καλύτερες βιταμίνες που μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά οι γυναίκες άνω των 50 ετών για να αποτρέψουν και να αντιστρέψουν τη χαλάρωση του δέρματος και άλλα σημάδια γήρανσης, μιλήσαμε με τον Δρ Nadir Qazi , πιστοποιημένο ιατρό, χειρουργό αισθητικής δερματολογίας και ιδιοκτήτη της Qazi Cosmetic Clinic. Μας είπε ότι η προσθήκη βιταμίνης Α στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το δέρμα σας όσο το δυνατόν πιο νεανικό. Βρείτε όλες τις γνώσεις του παρακάτω!

Τα αντιγηραντικά οφέλη της βιταμίνης Α
Ο Qazi λέει ότι η καλύτερη βιταμίνη που μπορούν να λαμβάνουν οι γυναίκες άνω των 50 ετών κάθε μέρα για να σφίξουν το δέρμα τους και να μειώσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης δεν είναι άλλη από τη βιταμίνη Α.

Σημειώνει ότι, είτε λαμβάνεται από το στόμα με ένα συμπλήρωμα είτε εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα σας με κρέμα ή ορό, «η βιταμίνη Α είναι αποτελεσματική στη μείωση της όψης της ηλικίας». 

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η βιταμίνη Α μπορεί να είναι ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο όσον αφορά την αντιγήρανση είναι το γεγονός ότι είναι γνωστό ότι ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο σώμα μας – και τα δύο διασπώνται φυσικά καθώς γερνάμε. «Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι δύο πρωτεΐνες που ενισχύουν την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματός μας», εξηγεί.

“Αν σκέφτεστε το δέρμα σας σαν ένα τραμπολίνο, το κολλαγόνο θα ήταν το πλαίσιο και η ελαστίνη θα ήταν τα ελατήρια που κάνουν το τραμπολίνο να αναπηδά. Χωρίς το πλαίσιο και τα ελατήρια, το τραμπολίνο είναι απλώς ένας τσαλακωμένος καμβάς στο έδαφος.”

Ευτυχώς, το δέρμα σας δεν χρειάζεται να χάσει το πλαίσιο ή τα ελατήρια όταν προσθέτετε βιταμίνη Α στην καθημερινή σας ρουτίνα.

«Η βιταμίνη Α διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και το σχηματισμό ελαστίνης, ακόμη και αφού αρχίσουν να διασπώνται τα κύτταρα αφού ενεργεί δραστικά, αναδομώντας και επιδιορθώνοντας ό,τι χάθηκε», εξηγεί ο Qazi.

Μπορείτε να ενσωματώσετε τη βιταμίνη Α στην καθημερινή σας διατροφή με μια απλή βιταμίνη, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε αυτή τη θρεπτική ουσία σε τόνους νόστιμων φρούτων και λαχανικών όπως σπανάκι, γλυκοπατάτες και καρότα, τα οποία ο Qazi λέει ότι βοηθούν στην «προστασία της νεανικής όψης του δέρματός μας απο μέσα.” Ακούγεται τέλειο!

Επιπλέον, αυτή η βιταμίνη λειτουργεί εξαιρετικά σε προϊόντα τοπικής περιποίησης δέρματος. Όπως λέει ο Qazi, «η τοπική Βιταμίνη Α μπορεί να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου παρόμοια με την κατάποση βιταμίνης Α, αλλά πιο άμεσα, δίνοντας ώθηση στην εσωτερική δομή του δέρματός μας». Μπορεί επίσης να θεραπεύσει τις βλάβες από τον ήλιο, που είναι ένας άλλος σημαντικός ένοχος της γήρανσης της επιδερμίδας. Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό προϊόν πλούσιο σε βιταμίνη Α, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε κρέμες και ορούς για το δέρμα.

Συνολικά, η βιταμίνη Α είναι μια από τις καλύτερες βιταμίνες για την πρόληψη και την αναστροφή των σημαδιών γήρανσης, συμπεριλαμβανομένης της χαλάρωσης του δέρματος. Είτε κάνετε λήψη απο το στόμα κάθε πρωί είτε το απλώνετε στο πρόσωπό σας ως ορό, είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει την επιδερμίδα σας πιο νεανική από ποτέ!

www.shefinds.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Τα πιο Αποτελεσματικά Προϊόντα για την Κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr