Πως θα Φτιάξεις την Βασιλική Νυφική Μάσκα Ubtan, για  Επιδερμίδα Πορσελάνης

Πως θα Φτιάξεις την Βασιλική Νυφική Μάσκα Ubtan, για Επιδερμίδα Πορσελάνης

Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε μια εξαιρετική Royal Bridal Ubtan Mask σχεδιασμένη ειδικά για να λάμψει το κουρασμένο δέρμα που χρησιμοποιείται απο τις νύφες στην Ινδία. Αυτό το απίστευτο παρασκεύασμα όχι μόνο προσδίδει μια λαμπερή λάμψη, αλλά διαθέτει επίσης μια αντιγηραντική φόρμουλα που διατηρεί το δέρμα απαλό, ελαστικό και νεανικό.

Το Ubtan, μια πούδρα πολλαπλών χρήσεων, χρησιμεύει ως ευέλικτο καθαριστικό, απολεπιστικό και μάσκα. Φτιαγμένη από ένα αρμονικό μείγμα φυσικών συστατικών και βοτάνων Αγιουρβέδα, αυτή η μάσκα Ubtan προάγει την καθαρότητα και την λάμψη.

Ιδιαίτερα ευεργετικό για τους νεόνυμφους και τις νύφες, καθώς και για όσους αντιμετωπίζουν ανησυχίες που σχετίζονται με τη θαμπάδα, αυτό το Ubtan προσφέρει την ευκαιρία να ανακτήσετε τη χαμένη λάμψη του δέρματός σας.

Εμπλουτισμένο με θρεπτικούς ξηρούς καρπούς, κρέμα γάλακτος και άλλα θρεπτικά συστατικά για το δέρμα, παρέχει μια σειρά από οφέλη για το δέρμα, όπως αναζωογόνηση, λάμψη, αφαίρεση μαύρων κηλίδων και λεύκανση του δέρματος.

Συστατικά της Βασιλικής Νυφικής Μάσκας Ubtan

 

1. Αμύγδαλο – 1 κουταλιά της σούπας
2. Καρύδι – 1 κουταλιά της σούπας
3. Κάσιους – 1 κουταλιά της σούπας
4. Κόκκινες φακές – 1 κουταλιά της σούπας
5. γραμμάριο αλεύρι – 1 κουταλιά της σούπας
6. Ρυζάλευρο – 2 κουταλιές της σούπας
7. Κρέμα γάλακτος
8. Κάψουλα/έλαιο βιταμίνης Ε
9. Ροδόνερο

 

Η διαδικασία δημιουργίας της μάσκας Ubtan:

Για να δημιουργήσετε τη Royal Bridal Ubtan Mask, ξεκινήστε αλέθοντας μια κουταλιά της σούπας αμύγδαλα, καρύδια, κάσιους και κόκκινες φακές στο μπλέντερ. Στη συνέχεια, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας  αλεύρι και δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι ρυζιού και ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά. Αποθηκεύστε αυτή την ισχυρή σκόνη Ubtan σε ένα αεροστεγές γυάλινο δοχείο για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά της.

Εφαρμογή του Bridal Ubtan για λαμπερό λείο δέρμα

Για την εφαρμογή της μάσκας προσώπου Ubtan, πάρτε 1 έως 2 κουταλιές της σούπας σκόνη βασιλικού  σε ένα μπολ. Προσθέστε μια κάψουλα βιταμίνης Ε, μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος και ροδόνερο στο μείγμα. Ανακατέψτε καλά αυτά τα συστατικά για να αποκτήσετε μια πάστα μέτριας συνοχής. Πριν εφαρμόσετε τη μάσκα, καθαρίστε το πρόσωπο και το λαιμό σας χρησιμοποιώντας ένα απαλό καθαριστικό προσώπου. Στη συνέχεια, εφαρμόστε τη μάσκα Ubtan σε ελαφρώς βρεγμένο δέρμα και αφήστε τη να δράσει για περίπου 25 λεπτά.

Μετά τον καθορισμένο χρόνο, ξεπλύνετε τη μάσκα με χλιαρό νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε τόνερ και ενυδατική κρέμα για να ολοκληρώσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Για να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Αποκαλύπτοντας τη μαγεία κάθε συστατικού:

Το αμύγδαλο, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, χρησιμεύει ως εξαιρετικός αντιγηραντικός ξηρός καρπός που θρέφει και μαλακώνει βαθιά το δέρμα. Το καρύδι ενισχύει τον φραγμό του δέρματος, παρέχοντας σφριγηλότητα, λάμψη και γενική υγεία .

Τα κάσιους, πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, βοηθούν στη διατήρηση της επιδερμίδας χωρίς ρυτίδες, ενώ παρέχουν επίσης σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σελήνιο και αντιοξειδωτικά που προάγουν την υγεία του δέρματος και αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση.

Οι κόκκινες φακές, λειτουργώντας ως απολεπιστικό, απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τις σκούρες περιοχές, αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο.

Το αλεύρι, με τη βαθιά καθαριστική του δράση, φωτίζει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μια καθαρή και λαμπερή όψη.

Η απαράμιλλη ικανότητα της κρέμας γάλακτος να μαλακώνει το δέρμα προκύπτει από την περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες, λίπη και βιταμίνες, παρέχοντας την απαραίτητη υγρασία.

Το ρύζι, γνωστό για τις ιδιότητες λεύκανσης του δέρματος και μείωσης των κηλίδων, διαθέτει αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη C και φλαβονοειδή, τα οποία προστατεύουν από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών από τις βλαβερές ακτίνες UV και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Η βιταμίνη Ε παίζει καθοριστικό ρόλο στη θεραπεία των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των ουλών, διασφαλίζοντας τη συνεχή υγεία και τη νεανική εμφάνιση του δέρματος.

Αγκαλιάστε τη μαγεία της Royal Bridal Ubtan Mask για να εξαφανίσετε την κού΄ραση, τις σκούρες κηλίδες και τα στίγματα αποκτώντας  ανοιχτόχρωμο, απαλό και νεανικό δέρμα. Αυτός ο απολαυστικός συνδυασμός συστατικών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά προσφέρει μια πολύπλευρη προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας, τροφοδοτώντας τον καθαρισμό, την απολέπιση και τη θρέψη. Γίνετε μάρτυρας της μεταμόρφωσης της επιδερμίδας σας καθώς ανακτά τη χαμένη της λάμψη. Ξεκλειδώστε το μυστικό της διαχρονικής ομορφιάς με αυτή τη Royal Bridal Ubtan Mask και απολαύστε τη μαγευτική λάμψη που δίνει στο δέρμα.

 

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr