Μοσχοβόλησε τη ντουλάπα με το αγαπημένο σου άρωμα εφαρμόζοντας αυτό το hack

Μοσχοβόλησε τη ντουλάπα με το αγαπημένο σου άρωμα εφαρμόζοντας αυτό το hack

Όλες μας θέλουμε η ντουλάπα μας να μοσχομυρίζει όταν την ανοίγουμε και υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να το κάνουμε.

Σε λίγο καιρό θα μπούμε στη διαδικασία αλλαγής καλοκαιρινών ρούχων με χειμερινών, μια όχι και τόσο αγαπημένη διαδικασία. Ωστόσο όλες μας επιθυμούμε όταν ανοίγουμε τη ντουλάπα μας να μοσχομυρίζει. Συνήθως μέσα τους εκτός από τα ρούχα μας τακτοποιούμε τις τσάντες και τα παπούτσια μας (εκτός αν έχουμε ήδη μια παπουτσοθήκη). Κι ενώ μπορεί να είναι καλά οργανωμένη να διαπιστώνεις πως εξαιτίας των παπουτσιών που έχεις τοποθετήσει να αναδύεται μια ιδιαίτερη μυρωδιά από αυτά.

Υπάρχει δε η περίπτωση η μυρωδιά αυτή να γίνει πιο έντονη. Υπάρχει όπως ένα hack που μπορείς να κάνεις με το οποίο και να μυρίζει ωραία η ντουλάπα σου αλλά και αυτό να συμβαίνει με το αγαπημένο σου άρωμα.

Το House Digest προτείνει να επιλέξεις το αγαπημένο σου άρωμα και να το χρησιμοποιήσεις ως ένα εύχρηστο ποτ πουρί για να φρεσκάρεις τη ντουλάπα σου. Ένας από τους λόγους που θα θελήσεις να το κάνεις είναι διότι η αγορά ενός νέου αρώματος για τη ντουλάπα σου μπορεί να είναι ρίσκο κι έτσι να μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια αλλά και να μη σου αρέσει η μυρωδιά του νέου αποσμητικού.

Αν αποφασίσεις λοιπόν να κάνεις αυτό το hack, για να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με το αγαπημένο σου άρωμα καλό είναι να το συνδυάσεις με έναν αφυγραντήρα που μπαίνει στη ντουλάπα.

Μια άλλη λύση είναι να τοποθετήσεις ένα ανοιχτό βάζο με ρύζι στην ντουλάπα σου το οποίο θα απορροφά την υγρασία από τον ιδρώτα που μένει από τα παπούτσια σου. Στη συνέχεια, το αποσμητικό σου θα δημιουργήσει ένα οικείο άρωμα κάθε φορά που ανοίγεις την πόρτα, κάνοντας τον τέλειο συνδυασμό.

Πώς να πραγματοποιήσεις αυτό το hack


Πρώτα, διάλεξε ένα άρωμα που γνωρίζεις πως σίγουρα θα απολαμβάνεις να μυρίζεις καθημερινά. Στη συνέχεια, βρες ένα κατάλληλο σημείο για να τοποθετήσεις το αποσμητικό χωρίς το καπάκι, όπως σε ένα πάνω ράφι, ώστε να μην μπορεί να χτυπηθεί. Αυτό είναι σημαντικό γιατί εφόσον θα είναι ανοικτό το άρωμα έτσι και πέσει, θα μπορούσε να προκαλέσει λεκέδες που μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τα ρούχα σου. Σε μια στιγμή, το λουλουδένιο ή μοσχομυρωδάτο άρωμα, αν και διακριτικό, θα διαποτίσει τη ντουλάπα σου.

Μια άλλη επιλογή είναι να αναζητήσεις ένα πιο ισχυρό άρωμα, οπότε καλό θα ήταν να το μυρίσεις πρώτα πριν το αγοράσεις, εάν είναι δυνατόν. Πολλά προϊόντα έχουν ένα άρωμα σχεδόν σε επίπεδο αρώματος που τα τοποθετεί σε διαφορετική κατηγορία και μερικές φορές με μια τιμή που ταιριάζει.

Μια ακόμη επιλογή είναι να επιλέξεις ένα αποσμητικό σπρέι, το οποίο μπορείς συχνά να ψεκάζεις απευθείας στα παπούτσια σου. Για μερικούς, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς θα «επιτεθεί» στις οσμές στην πηγή αντί απλώς να τις καλύψει.

The Issue

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr