Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν απορρυπαντικό πλυντηρίου

Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν απορρυπαντικό πλυντηρίου

Δοκιμάστε αυτές τις απλές συμβουλές και δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το άρωμα του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας απορρυπαντικό πλυντηρίου.
Ενώ μας αρέσουν τα αρωματικά κεριά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ενισχύσουμε το άρωμα των σπιτιών μας.

Και αυτό που βρήκαμε είναι ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά προέρχεται από κάτι που όλοι έχουμε ήδη: το απορρυπαντικό πλυντηρίου.

Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν απορρυπαντικό πλυντηρίου
Αυτά τα hacks έχουν γίνει viral αλλά, όπως αποδεικνύεται, οι ειδικοί καθαριστές αποκαλύπτουν ότι χρησιμοποιούν αυτά τα κόλπα εδώ και χρόνια.

1. DIY αποσμητικό χώρου

Ποιος ξέρει ότι το απορρυπαντικό πλυντηρίου θα μπορούσε να φτιάξει ένα φθηνό και εύκολο αποσμητικό χώρου; Ένα DIY αποσμητικό χώρου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους χρήσης του απορρυπαντικού πλυντηρίου για να μυρίζει το σπίτι σας όμορφα. Αυτό το κόλπο δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο: Γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με ζεστό νερό και μια κουταλιά απορρυπαντικό. Ανακινήστε και ψεκάστε. Είναι ένα φθηνό, αποτελεσματικό αποσμητικό χώρου.

2. Φρεσκάρετε το χαλί σας

Το σκούπισμα ενός χαλιού μπορεί να απαλλάξει από τη σκόνη και τη βρωμιά, αλλά δεν θα κάνει ένα χαλί να μυρίζει καλύτερα. Ανακατέψτε λίγο απορρυπαντικό πλυντηρίου με μαγειρική σόδα και πασπαλιστείς το στα χαλιά. Αφήστε το να καθίσει για 15 λεπτά και μετά σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα. Η μαγειρική σόδα απορροφά τις άσχημες οσμές, ενώ το απορρυπαντικό προσθέτει ένα γλυκό αλλά διακριτικό άρωμα που αναζωογονεί αμέσως.

3. Χρησιμοποιήστε το στο καλοριφέρ

Τοποθετήστε μια βρεγμένη πετσέτα στο καλοριφέρ σας, αφού την έχετε βουτήξει προηγουμένως σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό πλυντηρίου. Όταν ανάψετε τα καλοριφέρ το σπίτι θα μοσχοβολίσει.

4. Καθαρίστε τον καναπέ σας

Οι καναπέδες αξίζουν να μυρίζουν όμορφα. Εμποτίστε ένα πανί, όπως αυτά από μικροΐνες σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό πλυντηρίου. Ξεπλύνετε το πανί πριν το τυλίξετε γύρω από ένα μικρό καπάκι κατσαρόλας. Τρίψτε το δυνατά στον καναπέ σας. Αυτό θα αφήσει ένα διακριτικό άρωμα ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει απαλό καθαρισμό. Πριν δοκιμάσετε αυτό το hack, σκεφτείτε το υλικό του καναπέ σας.

Πηγή: oloygeia.gr

10 φυσικοί αλλά εγγυημένοι τρόποι αντιμετώπισης του άγχους

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr