Οι έμπειροι χρησιμοποιούν μαλακτικό στην τουαλέτα. Λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι έμπειροι χρησιμοποιούν μαλακτικό στην τουαλέτα. Λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα

Χρησιμοποιούμε μαλακτικό στο σπίτι για να αρωματίσουμε τα ρούχα. Έχει όμως άλλη χρήση. Για παράδειγμα, θα σας βοηθήσει να χτενίσετε τα μαλλιά των κούκλων ή να αφαιρέσετε ένα δυσάρεστο πρόβλημα στην τουαλέτα. Το μαλακτικό υφασμάτων δεν ανήκει μόνο στο πλυντήριο, γνωρίστε τις συμβουλές για τη χρήση μαλακτικού υφασμάτων.

Το μεθυστικό άρωμα του μαλακτικού
Το συμπυκνωμένο μαλακτικό έχει υπέροχη μυρωδιά, επομένως θα ήταν κρίμα να το χρησιμοποιείτε μόνο όταν φροντίζετε τα ρούχα στο τελευταίο ξέβγαλμα. Το άρωμα του μαλακτικού υφασμάτων θα σας βοηθήσει να μυρίσει όλο το σπίτι σας υπέροχα και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε κατά τον τακτικό καθαρισμό. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα απόλυτα καθαρό και ευχάριστα αρωματικό δάπεδο μπάνιου, διαδρόμου ή κουζίνας.

Καθαρισμός μπάνιου με μαλακτικό
Μια δυσάρεστη μυρωδιά αναδύεται συνήθως από το μπάνιο γιατί είναι ένα δωμάτιο που δεν έχει επαρκή αερισμό. Είναι ένα προσκλητήριο για διάφορα είδη μούχλας και βακτηρίων, που ευθύνονται για την έντονη μυρωδιά. Το μπάνιο πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται τακτικά. Τα απολυμαντικά είναι αποτελεσματικά, αλλά δεν έχουν ωραία μυρωδιά. Προσθέστε μαλακτικό στο νερό όταν καθαρίζετε το μπάνιο ή σφουγγαρίζετε τα πατώματα. Σε λίγα λεπτά, το μπάνιο σας θα μυρίζει υπέροχα.

Καθαρίστε τη μπανιέρα και τον νεροχύτη
Θέλετε να απλοποιήσετε τον καθαρισμό του νεροχύτη και της μπανιέρας; Στη συνέχεια, βοηθήστε τον εαυτό σας με το μαλακτικό. Στραγγίστε πρώτα τον νεροχύτη και την μπανιέρα πριν τον καθαρίσετε. Το μούλιασμα γίνεται με μαλακτικό. Βάλτε την αποστράγγιση, ρίξτε δύο καπάκια μαλακτικού και ρίξτε καλά βραστό νερό. Αφήστε να δράσει για 4 ώρες ή όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια, στραγγίστε και τρίψτε το σύστημα υγιεινής με τον συνηθισμένο τρόπο. (Στην περίπτωση της μπανιέρας, η ποσότητα του μαλακτικού θα πρέπει να διπλασιαστεί τουλάχιστον).

Δυσάρεστη μυρωδιά από την τουαλέτα
Για να αφαιρέσετε τις οσμές από την τουαλέτα, ρίξτε μαλακτικό στη δεξαμενή νερού μέσα στην τουαλέτα. Είναι πολύ πιο δυνατό από τα κλασικά αποσμητικά στη λεκάνη της τουαλέτας. Θα αντέξει πολλά ξεπλύματα και η τουαλέτα θα μυρίζει ευχάριστα. Για τη συντήρηση της τουαλέτας, φυσικά, τα φθηνότερα είδη μαλακτικών από αλυσίδες λιανικής είναι ό,τι χρειάζεστε, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεστε το μαλακτικό για να μαλακώσετε τα ρούχα, μόνο η μυρωδιά του είναι σημαντική.

Περισσότερες συμβουλές για τη χρήση μαλακτικού υφασμάτων
Αφού εμποτίσετε το διάλυμα μαλακτικού υφασμάτων, μπορείτε εύκολα να χτενίσετε τα μπερδεμένα μαλλιά της κούκλας.
Το μαλακτικό υφασμάτων βοηθά στην απομάκρυνση της σκόνης και της βρωμιάς από τα κουφώματα των θυρών.
Μπορείτε να καθαρίσετε πιο εύκολα τα πατάκια μπάνιου και τα πατάκια εμποτισμένα με διάλυμα μαλακτικού.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr