Φυσικό face lift: Το “έξυπνο” trick που θα στο εξασφαλίσει

Φυσικό face lift: Το “έξυπνο” trick που θα στο εξασφαλίσει

Κι όμως σε αυτό το trick δεν πάει το μυαλό σου.

Νίνα Μουσούρη

Για όλες εμάς που δεν είμαστε fans των αισθητικών επεμβάσεων, ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να πετύχουμε ένα face lif στο σπίτι με φυσικό τρόπο;

Εντάξει ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι ακριβώς ίδιο αν δεν έρθουμε σε επαφή με το άγγιγμα βελόνας, όμως σίγουρα μπορούμε να εξασφαλίσουμε σημαντική διαφορά, ακολουθώντας το παρακάτω trick.

Τι πρέπει να κάνουμε ακριβώς; Κι όμως, με ένα καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής μπορούμε να πετύχουμε face lift εφέ.

Μπορεί το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής να είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά μπορεί να είναι και το μυστικό για να διατηρήσουμε το πρόσωπό μας ανυψωμένο από τα φρύδια προς τα πάνω. Πώς; Αυτό σχετίζεται με τη δομή των μυών.

Συγκεκριμένα, ο μετωπικός μυς εκτείνεται στο τριχωτό της κεφαλής , επομένως είναι σημαντικό να κάνουμε μασάζ για να τονώνουμε με τη σειρά τους και την περιοχή των ματιών και των φρυδιών.

Step by step τι πρέπει να κάνουμε

Ξεκινάμε τοποθετώντας τους αντίχειρές μας στη βάση του τριχωτού της κεφαλής στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Τοποθετούμε κάθε αντίχειρα 1 ίντσα και στις δύο πλευρές της σπονδυλικής στήλης, ακριβώς πάνω από τον αυχένα του λαιμού και βάζουμε τέσσερα δάχτυλα στο τριχωτό της κεφαλής σας, σαν να τυλίγουμε το κεφάλι μας.

Πιέζουμε απαλά τα δύο σημεία του αντίχειρα και αρχίζουμε να κάνουμε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με τα τέσσερα δάχτυλα. Ύστερα ξεκινώντας από το πλάι των αυτιών μας, χρησιμοποιούμε και τα πέντε δάχτυλα για να δουλέψουμε απαλά προς την κορυφή του κεφαλιού, όπου θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα φρύδια μας να κινούνται καθώς κάνετε μασάζ με αυτόν τον τρόπο .

Μετά πηγαίνουμε από τη γραμμή των μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού σας: Από την μπροστινή γραμμή των μαλλιών, χρησιμοποιώντας και τα πέντε δάχτυλά μας, κάνουμε απαλό μασάζ ξεκινώντας από τη γραμμή των μαλλιών μέχρι την κορυφή του κεφαλιού.

elle.gr

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Η γιόγκα και το περπάτημα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr