Τα 4 μυστικά που κάνουν εύκολο και μόνιμο το αδυνάτισμα χωρίς πείνα.

Τα 4 μυστικά που κάνουν εύκολο και μόνιμο το αδυνάτισμα χωρίς πείνα.

Υπάρχουν τα 4 βασικά μυστικά κλειδιά που κάνουν εύκολο το αδυνάτισμα

1. Μάθετε να τρώτε σε μικρότερα πιάτα από αυτά που έχετε συνηθίσει. Θα

χορταίνετε το ίδιο χωρίς περιττό βάρος. Τι δείχνουν οι μελέτες.

Μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που τρώνε σε μεγάλα μπολ θα αυξήσουν την πρόσληψη τροφής κατά περίπου 5% – 10%, ενώ οι άνθρωποι που τρώνε σε μικρότερα μπολ μπορούν ασυνείδητα να μειώσουν την πρόσληψη τροφής, επιτυγχάνοντας έτσι τον στόχο του ελέγχου της πρόσληψης θερμίδων. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πιάτα του σπιτιού μας σε μικρότερο μέγεθος για να μπορούμε να μαγειρεύουμε λιγότερο, κάτι που  σιγά σιγά να μειώνει τη χωρητικότητα του στομάχου.

2. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να πεινά για μεγάλο χρονικό διάστημα

Η μέτρια πείνα μπορεί να προάγει το σώμα να αποσυνθέσει το λίπος, αλλά η παρατεταμένη υπερβολική ανάγκη για φαγητό θα προκαλέσει μόνο γαστρεντερικές ασθένειες και το σώμα θα αισθανθεί και πάλι πείνα. Προκειμένου να διατηρηθεί η αξία ζωής, το σώμα θα μειώσει ενεργά την πρόσληψη θερμίδων και ο μυς του σώματος θα χάσει γρηγορότερα από το λίπος. Θα έχετε επίσης κόπωση, αναιμία και άλλα προβλήματα υγείας.

3. Διακρίνετε την απληστία από την πείνα.

Μερικές φορές δεν πεινάτε όμως έχετε όρεξη να φάτε. Αλλά δεν είστε πεινασμένοι. Όταν είμαστε άπληστοι, πρέπει να αποσπάσουμε την προσοχή μας. Είναι εύκολο να παχύνεις. Όταν θέλετε να φάτε, μπορείτε να δοκιμάσετε push-ups, πηδώντας πάνω και κάτω και να εξασκηθείτε στο σκοινάκι για να αυξήσετε την κατανάλωση θερμίδων σας. Την ίδια στιγμή, η όρεξή σας θα μειωθεί σύμφωνα με αυτό που ονειρεύεστε.

4. Τρώτε περισσότερα λιπαρά τρόφιμα

Το λίπος φοβάται τις ακόλουθες τροφές. Τροφές πλούσιες σε διαιτητικές ίνες, όπως λάχανο, μπρόκολο, καρότα, ντομάτες, μαρούλι, χειμωνιάτικο πεπόνι, σέλινο, αγγούρι, λαχανικά και μήλα, ακτινίδια, και άλλα φρούτα. Όλες αυτές είναι τροφές που βοηθούν την εντερική περισταλτική και αναστέλλουν τη συσσώρευση λίπους.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr